Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 30 mrt 2016

YES! Ultieme veiligheid tegen hackers met deze fantastische app

Je hebt vast wel eens een berichtje gestuurd, waarvan je direct spijt had dat je het verzonden had. Of angst gehad dat een foto op het internet terecht zou komen, voor heel de wereld te zien. Goed nieuws: die tijd is nu voorbij, dankzij de nieuwe app Privates.

Je hoort constant verhalen van gelekte foto’s en filmpjes. Daar heeft de nieuwe app Privates iets op gevonden. Door middel van hightech technologie hebben de makers van deze app het mogelijk gemaakt om berichten, contacten, foto’s en filmpjes te versturen via hun eigen berichtenservice, zónder de angst dat deze over het internet verspreid worden.

Maar daar blijft het niet bij. Zij hebben zelfs een manier bedacht om verzonden berichten terug te halen. Je hoeft nooit meer te panikeren om het verkeerd verzonden berichtje. Nooit meer jezelf voor je kop slaan, dat je een dronken foto hebt verstuurd. Mocht je nou wél met opzet een foto of filmpje versturen, dan krijg je melding als iemand er een screenshot van maakt.

Je hebt drie instellingen: touch security, motion security en camera security. Met touch security moet de ontvanger op een bepaalde manier op zijn telefoon tikken, om het berichtje te openen. Met motion security moet de ontvanger zijn telefoon in een bepaalde positie houden, om het berichtje te openen en met camera security moet de ontvanger zijn gezicht voor de camera houden, om het berichtje te openen. Tot de ontvanger dit doet, wordt het berichtje bewaakt en kan de ontvanger er niet bij.

Met zoveel hackers in de wereld is veiligheid van online verkeerd een must. Er zijn maar weinig apps die zulke goede bescherming bieden en wij vinden het fantastisch.

LEES OOK: Say what! Chocolade kan je slimmer maken en dit is waarom

Reageer op artikel:
YES! Ultieme veiligheid tegen hackers met deze fantastische app
Sluiten