Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 26 okt 2017

YES! We kunnen nog zeker vijf seizoenen genieten van de hele Kardashian-gang

Keeping Up With The Kardashians heeft ons niet alleen af en toe jaloers gemaakt, maar ook laten lachen, verbazen, verwonderen en emotioneren. En in de toekomst hoeven we ze niet uit het oog te verliezen, want de Kardashians hebben onlangs een krabbeltje gezet die goed is voor vijf seizoenen. Genieten dit.

De familie is al sinds 2007 op televisie te zien en het publiek krijgt er maar geen genoeg van. De serie wordt al die tijd al ontzettend goed bekeken. Reden genoeg om er nog een vijf seizoenen achteraan te plakken. En daar hebben we helemaal geen problemen mee.

Vijf seizoen KUWTK

Het filmen gaat vanaf november beginnen en dat levert ze een lekker centje van 150 miljoen dollar op. Holy! Hopelijk kunnen ze er een beetje uitkomen wie welk deel van dat heerlijke bedrag krijgt. Maar dat vechten ze zelf maar uit. Als wij binnenkort maar weer kunnen genieten heerlijke televisie.

En zo is het maar net, Kim.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen als echte Kardashian-fan: Dit is wat er gebeurt als je je laat opmaken door de visagist van Kim Kardashian

Reageer op artikel:
YES! We kunnen nog zeker vijf seizoenen genieten van de hele Kardashian-gang
Sluiten