Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 31 mrt 2016

YES! Winegums met échte wijnsmaak

Iedereen kent die zachte, zoete, gekleurde snoepjes met de verschrikkelijk misleidende naam. De snoepjes waarvan de oranje en de donkerpaarse meestal als laatste overblijven, namelijk: winegums. Kans bestaat dat je deze sinds je kindertijd niet meer hebt gegeten, maar daar gaat nu verandering in komen. Er zijn namelijk winegums met wijnsmaak. You're welcome world.

Voor velen is het moment dat je klaar bent met werk en eindelijk een glas wijn kunt vastklampen een magisch moment. Je neemt die eerste slok en je weet dat je nu officieel mag ontspannen. Dat moment kun je nu eerder beleven, dankzij VINOOS en The Real Wine Gum.

Let op: dit zijn geen kindersnoepjes, dit zijn volwassenensnoepjes. Voor super volwassene volwassenen, die ook van snoepjes houden. En gezien deze vegetarisch, gluten-, vet-, gelatine-, noot- en lactosevrij zijn, kun je ze ook nog eens goedpraten. Daarnaast zijn ze vrij van kunstmatige kleurstoffen.

Deze tussen-alles-doortjes zijn in twee smaken te verkrijgen: White Chardonnay & Red Merlot. Ze hebben echte wijnsmaak, zonder de alcohol. Nu kun je op elk moment van de dag genieten van een wijnmomentje.

LEES OOK: Yummm: 36 snoepjes die je vroeger at

Reageer op artikel:
YES! Winegums met échte wijnsmaak
Sluiten