Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 12 mei 2017

Yihaa! Je kunt binnenkort the Sims spelen op je telefoon

Het trappetje van het zwembad weghalen waardoor je Sim verdronk, een bezoekje van Magere Hein en een Sims die ‘te depressief was om naar school te gaan’. Tja jij speelde ook liever dan dat je naar school ging. Maar wat was het toch een goeie oude tijd. En die tijd kun je nu herbeleven: er komt namelijk een app van the Sims.
Spendeerde jij ook uren aan the Sims als je eigenlijk moest leren voor je proefwerkweek? Het was vechten in die tijd met je broers en zussen om tijd achter de computer te mogen. En nu kun je eindelijk kun je terug naar die tijd. Maar nu heb je het spel helemaal voor jezelf, op je telefoon.

The Sims komen terug: met een app op je telefoon

Uitgever Electronic Arts komt met een nieuwe versie van het bekende simulatiespel onder de naam ‘The Sims Mobile’.

In 2012 kwam er ook al een mobiel versie, maar daar kreeg je maar weinig dingen gratis, daarom werd het niet echt een succes. Vandaar nu een nieuwe poging. En dit spel zal uitgebreider worden.

Zo kun je in The Sims Mobile niet alleen carrière maken, hobby’s hebben en relaties aangaan. Je kunt ook samen in een huis wonen met je bestie die het spel ook speelt. Hoe briljant is dat?

Wanneer we de app kunnen downloaden in Nederland is nog even geheim. Mocht je toevallig in Brazilië zijn, daar kan je het spel al wel spelen op je smartphone. We zouden er bijna een vakantie voor boeken.

Lees dit ook: Oh yes! Rollercoaster Tycoon is terug en wel met een fantastische app

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yihaa! Je kunt binnenkort the Sims spelen op je telefoon
Sluiten