Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 10 jan 2018

Yihaa! Je kunt nu de katervrije prosecco van Lidl bestellen

Een paar maanden geleden konden ons geluk niet op. Want we hoorden over een katervrije prosecco. Met andere woorden: een prosecco waar je eindeloos van kunt drinken, zonder dat je de volgende dag ongelooflijk brak bent en het idee hebt dat je bent overreden. En goed nieuws: je kunt die prosecco nú bestellen bij Lidl.

Yes, de katervrije prosecco van Lidl is nú verkrijgbaar. Maar we zullen eerst nog even uitleggen hoe dat nou precies kan, drank zonder kater.

Drank zonder kater

Volgens expert Richard Bampfield komt het omdat er weinig sulfieten in deze prosecco zitten. Dit stofje zorgt er onder meer voor dat alcoholische dranken langer houdbaar zijn. En ze zorgen voor een vervelende day after.

Bovendien is de Organic Prosecco Spumante – zoals de katervrije prosecco heet – biologisch. Dit houdt in dat er gebruik is gemaakt van biologische druiven, gerecycled water en dat er geen chemische meststoffen, herbiciden, pesticiden en insecticiden in zijn verwerkt. En in biologische alcoholische dranken zitten sowieso al minder van die sulfieten.

Zo komt de katervrije prosecco van Lidl in je bezit

De katervrije prosecco is van Lidl, maar helaas ligt ‘ie in Nederland niet in de supermarkt. Wél kun je ‘m online bestellen. En toegegeven, dat vinden we eigenlijk toch veel relaxter. Je hoeft de deur niet uit én je krijgt geen kater. Winning!

Reageer op artikel:
Yihaa! Je kunt nu de katervrije prosecco van Lidl bestellen
Sluiten