Leukste workout ooit! In Groningen kun je binnenkort meedoen met bier-yogales

Een lesje yoga kan nooit kwaad, je lichaam raakt er weer van in balans en het is een goede manier om van stress af te komen. Wat nou als je deze activiteit kan doen onder het genot van een heerlijk biertje? In Groningen wordt binnenkort een Yoga + Bier les gegeven en daar kun je je nog voor aanmelden.

Dat je lichaam in balans raakt van yoga geloven wij maar al te graag, maar af en toe heb je ook gewoon een biertje nodig. Een combinatie van deze twee is heilig en in Groningen kun je een yogales volgen terwijl je bier drinkt. Dat wil toch iedereen?

Yoga en bier

Paleis Yoga uit Groningen organiseert elke eerste zondag van de maand een hatha yogales van één uur met bier. Je hoeft geen ervaren yogi te zijn om mee te doen want het is vooral voor de fun. De les wordt gegeven bij brouwerij Baxbier zodat je ook na de les nog wat heerlijke biertjes kunt nuttigen.

Alle info vindt je op de Facebookpagina van het event en als je je wilt opgeven kun je ze een privéberichtje sturen of mailen. Het kost 10 euro om aan een yogales mee te doen en daar is ook je biertje bij inbegrepen.

Reageer op artikel:
Leukste workout ooit! In Groningen kun je binnenkort meedoen met bier-yogales
Sluiten