Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 24 september 2017

Yoga met kipnuggets is een feit en je wilt het nu proberen (als je honger hebt)

Yoga heeft al lang niet meer het oubollige imago wat het eerst altijd een beetje aan zich had. De sport is he-le-maal van deze tijd. Als je van yoga houdt én van kipnuggets, dan hebben we heel goed nieuws voor je. In Londen zijn ze namelijk begonnen met, jawel, Chicken Nugget Yoga.

Om helemaal tot rust te komen en om controle te krijgen over je lichaam en geest, biedt yoga de perfecte uitkomst. Maar als je het idee hebt dat er iets mist in je leven tijdens deze sportsessies, dan weten we misschien wel iets om die leegte op te vullen. Kipnuggets!

Yoga met kipnuggets

Het idee komt van de twee Engelse comedians Goubran Bahou en Alex Balcombe en chicken nugget expert Kevin. Met hun concept willen ze niet alleen angst en hoofdpijn verlichten, maar ook de honger stillen. ‘Chicken nuggets is life, life is chicken nuggets’, aldus Kevin.

Tussendoor een hapje

Tijdens de sessies worden gebruikelijke yoga-oefeningen uitgevoerd, met af en toe een pauze om een hapje te nemen van een kipnugget. ‘It is quite spiritual’, aldus één van de deelneemsters.

Geen idee wat yoga is

Een andere deelnemer aan de yoga met kipnuggets vertelde dat hij geen idee had wat yoga was, maar dat hij alleen had gezien dat je kipnuggets kon eten. Zelfs voor veganisten kan het een heel nieuw perspectief bieden op het leven.

Hoewel we het hele idee met een korreltje zout moeten nemen, is het natuurlijk wel een grappige combinatie. Misschien leuk om eens met je yoga-friends te doen?

Lees ook: Er is nu Buti Yoga en je krijgt er serieus mooie billen van

Reageer op artikel:
Yoga met kipnuggets is een feit en je wilt het nu proberen (als je honger hebt)
Sluiten