Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 12 mrt 2018

OMG! Je kunt binnenkort een yogales volgen met honden uit de dierenopvang

Hondenyoga. Niet gelogen, dit is echt de leukste activiteit die je met een hond samen kunt doen. De grootste dierenopvang van Nederland organiseert een yogales samen met hondjes uit het asiel, hoe tof.

Hondenyoga

Zo schattig. Als je meedoet aan deze yogales wordt je tijdens de les vergezeld door honden uit de Dierenopvang Amsterdam. Voor zowel jou als de honden een super relaxte activiteit.

De viervoeters zorgen bij jou voor een ontspannen gevoel waardoor jij je oefeningen beter kunt doen. Andersom geef jij tijd en aandacht aan een lief beestje dat het hard nodig heeft.

Voor het goede doel

De yogales wordt georganiseerd door Dierenopvang Amsterdam, het grootste opvangtehuis van Nederland. De opbrengst van het event gaat naar de dieren in het asiel die dit hard nodig hebben.

Soms komen er hondjes binnen die getraumatiseerd of ziek zijn. Zij kunnen niet altijd meteen herplaatst worden en blijven wat langer in het asiel om aan te sterken. Je doet dit dus ook nog eens voor het goede doel, heb je nog een reden nodig?

Waar en wanneer

Op zondag 25 maart 2018 vindt het event plaats van 12:00 tot 14:00 uur in de Dierenopvang Amsterdam. Het enige wat jij zelf hoeft mee te nemen is een yogamat.

Helaas zijn de kaartjes al uitverkocht, maar op www.findyourfit.nl staat een e-mailadres zodat je je op de wachtlijst kan laten zetten. Wij hopen natuurlijk dat er heel snel nog een yogales met honden wordt gegeven.

Reageer op artikel:
OMG! Je kunt binnenkort een yogales volgen met honden uit de dierenopvang
Sluiten