Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 16 sep 2018

You dirty girl! We maken ons allemaal schuldig aan deze ietwat vieze dingen

We doen ons graag voor als propere meisjes tegenover het mannelijk geslacht. Want wij meisjes doen geen vieze dingen toch? Helaas maken we ons er ook wel eens schuldig aan. En geloof ons, je bent niet de enige die dit doet:

1. Heel braaf een foundationkwast aanschaffen en deze met veel plezier en als een pro gebruiken. Echter maak je die kwast nóóit schoon en blijf je er lekker mee smeren.

2. Handdoeken te lang gebruiken omdat je het anders ´zonde´ vindt om zoveel te wassen elke dag. Niet realiserend dat die handdoeken helemaal vol zitten met bacteriën.

´Plassen onder de douche omdat je nou eenmaal zo lekker ontspannen staat..´

3. Plassen onder de douche omdat je het niet meer kan ophouden en omdat je simpelweg heerlijk ontspannen staat. Maar als vriendlief binnenkomt doe je uiteraard alsof jij dat écht niet hebt gedaan.

4.Etensresten opzuigen met de stofzuiger in de veronderstelling dat het dan allemaal opgeruimd en schoon is. Ergens waar, maar je vergeet dat dat eten ondertussen ligt te verrotten in de stofzuigerzak.

5. Je doucheputje zo vol laten lopen met losse haren dat het gerust de hoeveelheid krijgt voor een hele pruik. Pas als het écht moet haal je die lange haren en shampooresten (bah!) uit het putje.

6. Een tampon langer dan de aanbevolen tijd in laten zitten omdat je toch niet zo erg ongesteld bent. Ondertussen zit het daar héérlijk te stomen.

´Met je vinger uit een pot pindakaas eten terwijl je je handen niet hebt gewassen´

7. Met je vinger uit een pot pindakaas of Nutella eten. Terwijl je je handen daarvoor al enkele uren niet hebt gewassen en van alles hebt aangeraakt.

8. Seksvlekken in de bank laten voor wat het is. En je bezoek daar gerust op laten zitten…

9. Bij het ontdekken van een niet goed schoon geworden lepel in de vaatwasser ´em even afvegen met een doekje. En dat doekje gebruik je gerust weer voor andere dingen.

Gelukkig houden onze mannen wel van een beetje dirt:Mannendossier: 9 vieze dingen die vrouwen doen die mannen stiekem toch wel aantrekkelijk vinden
dirrrt

Reageer op artikel:
You dirty girl! We maken ons allemaal schuldig aan deze ietwat vieze dingen
Sluiten