Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 4 nov 2020

OMG: de opnames van You seizoen 3 zijn ein-de-lijk gestart

Het tweede seizoen van hitserie You kwam eind vorig jaar uit, en sindsdien kunnen we niet wachten op derde seizoen. We zijn dan ook dolgelukkig met het nieuws dat de makers alweer bezig zijn. Sterker nog: de opnames van seizoen drie zijn ein-de-lijk gestart. In het nieuwe seizoen kunnen we weer een hoop creepy gebeurtenissen verwachten van Joe Goldberg.

Maar dat is niet alles. Wij praten je bij.

Opnames van You seizoen drie van start

Eerder verkapte de hoofdrolspeler aka Penn Badgley per ongeluk al dat er een derde seizoen van You aankomt. Alhoewel we natuurlijk al wel lang onze vermoedens hadden, was het toch fijn om de bevestiging te hebben. Inmiddels is het dan echt officieel bevestigd door Netflix, You krijgt een derde seizoen.

Wanneer te zien?

Helaas weten we nog steeds niet wanneer we de serie mogen aanschouwen op Netflix. Er werd eerst wel gezegd dat het derde seizoen van You al in 2020 zou komen, maar vanwege de coronaciris zijn de opnames uitgesteld. Maar goed nieuws: deze week zijn ze dus hervat – we weten dus zeker dat het seizoen gaat komen. Wanneer is alleen nog de vraag.. Laten we hopen begin 2021.

Anderhalve meter afstand

Op het Twitter-account van de serie is het volgende te lezen: “We raden je aan om ten allen tijden anderhalve meter afstand van Joe Goldberg te houden. Hierbij zien we een foto van de hoofdrolspeler met een ‘Hello You’ mondmasker. Hieronder zie je de Tweet afgebeeld, waarin overigens ook het derde seizoen wordt aangekondigd.

Derde seizoen You

Dat het einde van seizoen twee ons met een hoop spanning heeft achtergelaten mag wel duidelijk zijn. We zijn benieuwd hoe het zal aflopen tussen de zwangere Love en Joe.

Het lijkt erop dat het geen huisje, boompje, beestje zal worden voor het stel, want Joe heeft al een oogje op zijn nieuwe buurvrouw. ”I will figure out a way to get to you. See you soon, neighbour,” zegt hij in de laatste aflevering. Wordt vervolgd…

Lees ook: You-fans opgelet: we hebben héél erg goed nieuws

Reageer op artikel:
OMG: de opnames van You seizoen 3 zijn ein-de-lijk gestart
Sluiten