Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 12 sep 2015

Dit fantastische boek over prille liefde geeft je kippenvel over je hele lichaam

Er bestaan een hele hoop mooie boeken op de wereld, maar dit boek is er toch wel één waar wij met volle verbazing naar hebben gekeken. 'Young Love' van Rosetzsky’s neemt je mee in de inspirerende en magische wereld van de prille liefde. En ook jij wil deze op je koffietafel.

Young Love is Karen Rosetzsky’s eerste boek, maar wat voor één. Karen heeft jonge verliefde stellen gefotografeerd over een periode van drie jaar, over een tal van landen. Stelletjes uit Amsterdam, Berlijn, Kopenhagen, New Orleans, Willemstad, Praag, Kaapstad en Parijs zijn op de gevoelige plaat vastgelegd.

Elke foto geeft je een kijkje in het leven van een stel dat nét bij elkaar is. En Karen weet als geen ander dat ene speciale moment vast te leggen op haar camera. Dat moment waarop twee blikken elkaar kruisen, twee zielen samensmelten, en waarop ze realiseren dat ze echt verliefd zijn op elkaar. Het krioelen van vlinders in je buik, dat gevoel van uitzinnigheid, dat zie je terug in dit boek. Op iedere pagina weer.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

En precies daarom raakte dit boek ons in het hart. Het zijn juist die momenten waar we allemaal van dromen, waar we ons aan willen vasthouden en waar we voor altijd naar streven om dat her te beleven. En met dit boek kun je eindeloos wegdromen.

Young Love is een ontzettend fijne bundeling van liefde op een rauwe, mooie manier vol emotie. Nieuwsgierig geworden? Het boek is vanaf september 2015 te koop in geselecteerde winkels, maar wij kunnen je alvast een fijn voorproefje geven:

Reageer op artikel:
Dit fantastische boek over prille liefde geeft je kippenvel over je hele lichaam
Sluiten