Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 13 nov 2015

Yum! 8 x lustopwekkend heerlijk voedsel

We weten allemaal dat oesters een goed effect kunnen hebben op ons seksleven. Maar er zijn ook een hele hoop andere etenswaren waar we het totaal niet van verwachten. En let op, ook voor hem werken deze etenswaren als een gek. Breng ze daarom vooral terug in jouw heerlijke receptjes.

1. Oesters

We kunnen het niet laten om deze op nummer 1 te zetten want dat heeft de oester verdient. Oesters zijn rijk aan zink, een vitaal onderdeel van testosteron. Leer je lover daarom maar snel om oesters lekker te gaan vinden als hij dat nog niet vindt want het zorgt voor een hoop plezier tussen de lakens. Vergeet niet dat wij vrouwen ook testosteron aanmaken. Kortom, slurp er maar een paar op.

2. Asperges

De asperge is rijk aan kalium en calcium, waardevolle stoffen die de hormoonproductie bevorderen en je energieniveau verhogen. Als je een beetje moe bent kan je het beste asperges op het menu zetten om alsnog een actieve nacht te hebben. Ook zorgen asperges ervoor dat de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen gestimuleerd worden. Zowel jij als hij krijgen het letterlijk warm tussen de benen.

3. Bleekselderij

De Romeinen waren al groot fan van bleekselderij als lustopwekkend middel. Ze gebruikten de groente veelvuldig in verschillende gerechten. Vooral mannen aten massaal bleekselderij terwijl het nu juist de gezonde knabbel voor de vrouw is. Bleekselderij zit namelijk vol met de feromonen androstenon en androstenol. Allebei hebben ze een aantrekkingskracht op vrouwen.

4. Kip

Het kippetje zorgt ervoor dat de testosteronspiegel van zowel de man als de vrouw gereguleerd worden. Oftewel, dat je libido overall goed is. Prima idee om een paar keer per week wat kip te verorberen.

5. Knoflook

Veel mensen denken dat knoflook not done is als het op aantrekkingskracht aankomt vanwege zijn sterke geur. Maar knoflook bevat het krachtige ingrediënt allicine, dat de bloedstroom en je libido verhoogt. Gooi daarom in elk gerecht een teentje knoflook. Dubbel lekker, als je snapt wat wij bedoelen.

6. Watermeloen

Watermeloen heeft hetzelfde effect als viagra. Gelukkig hebben onze lovers dit hoogstwaarschijnlijk nog niet nodig, tenzij je een ouder exemplaar aan de haak hebt geslagen. In ieder geval goed om je toekomstige seksleven goed voor te bereiden.

7. Granaatappel

Volgens het International Journal of Impotence Research is granaatappel een middel tegen erectieproblemen. Ook dit is misschien nog een beetje vroeg. Maar goed voorbereid zijn is het halve werk. Bovendien kan je het hem ook voeren als hij te dronken is, wie weet wordt het nog wat.

8. Pure chocolade

Chocola is niet alleen libidoverhogend, maar wetenschappers van het Universiteitsziekenhuis van Keulen hebben aangetoond dat pure chocolade ook een hoge bloeddruk vermindert. Doordat je bloeddruk minder hoog is, is je libido automatisch ook hoger. Maar vergeet niet dat dit alleen geldt voor pure chocolade.

LEES OOK: Van deze 15 lieve aanrakingen smelt iedere vrouw

Reageer op artikel:
Yum! 8 x lustopwekkend heerlijk voedsel
Sluiten