Yum! Alcoholische dippin dots (ijs balletjes)

Weet je nog toen je als kind een ijsje mocht uitkiezen van zo'n groot bord met allemaal plaatjes. Nou daar stond vaak een klein bakje bij van bijvoorbeeld Solero met hele kleine ijsballetjes. Nou daar hebben ze nu een alcoholische variant van. Yay!

Die ijsballetjes waren echt geweldig. Het was net alsof je veel meer ijs had, omdat het allemaal losse deeltjes waren. Tenzij je natuurlijk gulzig was en het hele bakje in een keer in je mond leeggoot. De brainfreeze die je daaraan overhield was dan ook echt volledig je eigen schuld.

Maar nu mag je die ijsballetjes weer in je leven verwelkomen, want ze zijn terug. En niet zomaar terug, ze zijn terug met pit. Want deze lekkertjes zijn met alcohol. Wat is het soms toch leuk om een volwassene te zijn. Nostalgie gemengd met alcohol is tien keer leuker dan nostalgie zonder alcohol.

Brennan Adams, een barmanager in de VS, is de uitvinder van dit lekkernijtje en namens iedereen ter wereld willen we hem bedanken. Hieronder vind je een filmpje van hoe de epische ijsballetjes gemaakt worden. Bedankt hé Brennan.

LEES OOK: Deze Bellini Pop prosecco ijsjes zijn precies wat jij nodig hebt deze zomer

Reageer op artikel:
Yum! Alcoholische dippin dots (ijs balletjes)
Sluiten