Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 12 mrt 2016

Yumm! Deze 8 voordelen hebben alléén keukenprinsessen

Zolang je je al kunt herinneren ben je er gek op: koken. Van mierzoete taarten tot de goddelijkste pasta, jij weet met álles indruk te maken. Wij vinden dat je het recht hebt om jezelf een keukenprinses te noemen. En laten daar nou ook nog eens deze heerlijke acht voordelen aan kleven als honing:

1. Je hebt een heerlijk talent

Nu denk je misschien waar heb je het over, maar het is nou eenmaal zo. Je bent niet alleen gezegend met het feit dat je je talent al hebt gevonden, maar ook nog eens dat het een héérlijk talent is dat je niet meer zult verliezen.

2. Iedereen houdt zielsveel van jou

Want wie houdt er nou niet van om in de buurt te zijn van een meisje dat zó goed kan koken. Je organiseert de leukste etentjes en nooit zal iemand afzeggen. Ze willen namelijk echt niet je topgerechten missen.

3. Je zult nooit eenzaam worden

Want ook al ben je straks een omaatje van 90, dan nog zal je er niet stilletjes alleen bij zitten. Wedden dat jij straks in het bejaardentehuis de ene na de andere maaltijd op tafel zet? En je bent uiteraard ook de lievelingsoma van je toekomstige kleinkinderen vanwege oma’s sushi rolls.

4. Elke man valt als een blok voor jou

Kort maar krachtig: ‘Liefde gaat door de maag’ en al helemaal bij manpersonen.

5. Je zorgt goed voor jezelf

Want een kant-en klare maaltijd is wel allerlaatste wat er in jouw foodminded hoofdje opkomt. Je zorgt er altijd voor dat je genoeg en lekker eet. Je zult nooit een avond overslaan zonder een voedzame en lekkere maaltijd.

6. Je hoeft nóóit de deur uit

Etentjes zijn namelijk vaste prik bij jou. Je hoeft daardoor nooit door de regen naar je vriendinnen om daar een studentikoos pasta naar binnen te werken. En zij hebben er alles voor over om wel bij jou te eten.

7. Je wordt overspoelt met complimentjes

En laat dat nou eens geweldig goed zijn voor je ego. Men kijkt altijd vol bewondering naar je gerechten die je ze voorschotelt. Vervolgens raken ze niet uitgepraat over hóe lekker het wel niet was. En al die complimentjes zijn stiekem echt heel fijn.

8. Je kan van je hobby je beroep maken

Misschien ben je het al van plan en begin je straks je eigen pasta restaurantje of cupcake bakery. Mocht je nog geen plannen hebben, dan weet je áltijd dat wanneer alles ‘mislukt’ in je leven, je altijd nog een wereldberoemde keukenprinses kunt worden. Dat is stiekem een geruststelling hé?

LEES OOK: Wat?! Fastfood is blijkbaar gezonder dan uit eten gaan

Reageer op artikel:
Yumm! Deze 8 voordelen hebben alléén keukenprinsessen
Sluiten