Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 14 nov 2017

Laat de winter maar komen want dan komt deze nieuwe Zac Efron film uit

December biedt ons niet alleen een fantastisch excuus om zowat de hele maand lekker te gaan eten, maar ook om nog tal van andere leuke dingen te doen. Kerstmarkten bezoeken, schaatsen en films kijken. En niet gewoon thuis, maar lekker in de bioscoop. Want rond de kerst staan er al-tijd wel wat nieuwe films op het programma. Dit jaar eentje met Zac Efron. Smullen.

Films die in december uitkomen, gaan vaak over liefde, familie of kerst. En niet te vergeten; soms een Nederlandstalige film over Sinterklaas. Dit jaar hangt er een meer dramatische sfeer in de bioscoopzalen.

Nieuwe film met Zac Efron

De nieuwe film heet The Greatest Showman en speelt zich voornamelijk af in een circustheater. Zac Efron speelt helaas niet de hoofdrol, maar wel de business partner van de hoofdrolspeler. Die rol is weggelegd voor Hugh Jackman. Misschien ken je hem wel van de thriller Prisoners.

De film is niet gewoon zomaar een film. Nee, inmiddels is er zo’n zeven (!) jaar voorbereiding aan vooraf gegaan. Dit komt omdat de film een soort musical is. En de liedjes zijn op papier gezet door de makers van La La Land. Als je hier groot fan van bent, dan wordt deze film sowieso ook een favorietje.

Kijk hier alvast de trailer:

The Greatest Showman wordt eind december in de Verenigde Staten verwacht. En als het goed is, kunnen we de film begin januari in de Nederlandse bioscopen verwachten. Oke, dat is dan misschien geen december, maar begin januari is het wat ons betreft nog steeds een beetje kerst.

Hier hoef je in ieder geval niet op te wachten: Heerlijk: Over een paar dagen komt er een nieuwe Disney film uit waar niemand op kan wachten

Reageer op artikel:
Laat de winter maar komen want dan komt deze nieuwe Zac Efron film uit
Sluiten