Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 4 aug 2020

OMG – Zach van Temptation Island deed eerder mee aan dít televisieprogramma

Het is al weer een tijdje geleden dat wij iedere week mochten smullen van alle gebeurtenissen binnen Temptation Island 2020. Je herinnert je vast en zeker Zach nog wel. Je weet wel, die ene die later in het programma kwam en met Simone het liefdesspel aanging. Maar wist je al dat dit niet het eerste televisieprogramma was waar Zach in voorkwam?

Hij zat blijkbaar ook nog in een ander televisieprogramma.

Zach in een ander televisieprogramma

In een nieuw televisieprogramma, Koen’s Cocktails op YouTube, gaat Koen Kardashian met verschillende bekende Nederlanders het gesprek aan. Dit keer is onze reality-ster Zach aan de beurt. In deze aflevering vertelt hij dat hij eerder aan een ander televisieprogramma heeft meegedaan.

Spike Room

Op gegeven moment somt Koen dingen op waarvan we Zach kunnen kennen. Hierin noemt hij het televisieprogramma Spike Room. Zach reageert daar nogal verbaast op met: “Je hebt beter je huiswerk gedaan dan de gemiddelde media, want niemand is erachter gekomen dat ik meedeed aan twee programma’s”.

Nu horen we je denken, wat is Spike Room dan precies? Well, wel can tell you. Spike Room was een programma dat Jay Boske presenteerde. Hierin moesten verschillende vriendengroepen nogal extreme opdrachten doen.

Dit duidt ook op het feit dat Koen vertelde dat hij Zach in een bos brandnetels heeft zien rollen in dat televisieprogramma. Nogal heftig als je het ons vraagt. Hieronder kun je de aflevering van Koen’s Cocktail bekijken.

Wil Zach dan alleen maar beroemd zijn?

Koen is benieuwd of Zach dit alleen maar voor de fame doet, en vraagt het op de man af. Zach antwoordt dat hij zeker niet mee doet voor de fame, maar dat hij het gewoon lachen vindt. Hij vindt het leuk om mensen een beetje te shockeren en vooral ook zichzelf.

Toch geeft hij toe niet heel erg vies te zijn van een beetje media-aandacht (ha, gotcha). Zach zei hierover: “Ik ben van media-aandacht ook niet vies, maar het is niet zo dat ik me daar op af loop te trekken, of zo”. Wij zijn benieuwd in welk televisieprogramma hij in de toekomst nog te zien zal zijn.

Lees ook: Juicy – Zijn dít de koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS 2020?

Reageer op artikel:
OMG – Zach van Temptation Island deed eerder mee aan dít televisieprogramma
Sluiten