Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 21 december 2017

Deze idioot mooie zalmroze champagne van de Aldi is nu heel goedkoop

Het einde van 2017 en het begin van 2018 is wel een glaasje champagne waard. Of twee. Zo kon je eerder al lezen dat je bij de Lidl terecht kon voor een meermaals bekroonde soort. Maar bij de Aldi kun je terecht voor een fles champi in de mooiste kleur ooit.

Als al je geld aan je nieuwjaarsoutfit is opgegaan, dan kun je een fancy fles drank wel op je buik schrijven. Denk je. Hoewel champagne wat meer kost dan een fles wijn, is deze fantastische champagne van de Aldi uiteraard makkelijk te betalen.

Zalmroze champagne van de Aldi

De fles champagne is zalmroze en kost 14,99. Lijkt veel, maar ten eerste is het champagne wat normaal minimaal 25 euro kost en ten tweede valt het wel mee als je de prijs deelt met je girl squad. Als je ‘m inslaat, dan heb je een champagne met pit. Zo staat het op de website van de Aldi beschreven. En als we verder lezen, blijkt de champagne een aroma van licht rood fruit en bloemen te bevatten. Classy.

De fles behoort tot de weekactie die duurt van 18 december tot en met 25 december. Tot dan kun je de flessen in je winkelmandje leggen. Een fabulous nieuwjaar hoeft helemaal niet zo duurt te zijn, blijkt wel.

En deze miniflesjes van de Aldi zijn ook handig: Bubbelnieuws! Aldi verkoopt mini champagneflesjes voor een sparkly oud op nieuw

Aldi

Reageer op artikel:
Deze idioot mooie zalmroze champagne van de Aldi is nu heel goedkoop
Sluiten