Zara heeft een héél goedkoop zusje: Lefties

We zijn gek op nieuwe merken. En helemaal als het ook maar iets weg heeft van de Zara, want dat is van iedereen een all time fav. We hebben heel, heel, heel goed nieuws. We hebben namelijk het zusje van Zara ontdekt, maar dan goedkoper:

Een verborgen merk

Als je nog nooit van Lefties hebt gehoord is dat niet helemaal gek, je vindt het merk namelijk (nog) niet in Nederland. Toch bestaat het al jaren, maar is het niet online te koop (weh, weh, weh). Gelukkig zijn er wel een aantal winkels ter wereld waar ze winkels hebben waar je wellicht dit jaar nog komt: Spanje, Mexico, Portugal, Rusland en Qatar.

En het goede nieuws, ze gaan overal ter wereld winkels openen. En daarom wilden je nu alvast vertellen over deze fantastische winkel. Want de kans is groot dat Nederland er ook één krijgt.

Alles onder $100

Het goede nieuws is, is dat de kleding nét zo leuk is als die van de Zara maar dan een stuk goedkoper. De manier waarop de kleding wordt gepresenteerd lijkt ook sprekend op dat van de Zara. Ook het stijltje, eigenlijk álles.

Alle kledingstukken en accessoires zijn onder de $100 wat het tegenwoordig een stuk aantrekkelijker maakt. Want eerlijk is eerlijk, de Zara is ook lang niet meer altijd goedkoop te noemen.

Olé, ze hebben een Instagram-account

Hoewel het niet online te koop is, kan je wel de collectie volgen op Instagram. Dan weet je in ieder geval alvast wat je wilt kopen mocht je in de buurt zijn.

De nieuwste collectie is om je vingers bij af te likken:

Unisex is hotter dan ooit:
Oh yes! Zara heeft een unisex lijn gelanceerd

Reageer op artikel:
Zara heeft een héél goedkoop zusje: Lefties
Sluiten