Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 31 mrt 2017

Zara heeft een super schattige kledingcollectie verstopt op een onverwachte plek

Als jij denkt dat je de gehele Zara collectie uit je hoofd kent, dan heb je het misschien wel mis. Deze collectie vind je namelijk niet in de reguliere Zara winkels, maar op een onverwachte plek en de kledingcollectie is super schattig.

Zara Home is the place to be

Op de website van Zara Home vind je namelijk ook nog een collectie aan kleding. Zara Home heeft huiskleding dat perfect is voor chillsessies op de bank. Deze collectie is niet verkrijgbaar in de reguliere Zara winkels, maar wél bij Zara Home of de Zara site.

Je vindt er tops, sexy pyjama’s, basic t-shirts en zelfs schoenen. De kledingcollectie bij Zara Home is stijlvol, betaalbaar en helemaal volgens de laatste trends. Als je dan ook nog eens gek bent op blauw, wit en roze dan heb je geluk. Satijnen kimono’s, bloemenbroeken en fijne vestjes in overvloed.

Wedden dat heel veel vrouwen deze plek overslaan tijdens hun shopsessies? Terwijl je hier misschien wel véél meer unieke Zara items kunt scoren. Vergeet ook niet om even een kijkje te nemen bij de huissloffen en accessoires. Je vindt hier alles wat je hartje begeert.

En wist je dit al? Eindelijk! Sephora komt hoogstwaarschijnlijk terug naar Nederland

Reageer op artikel:
Zara heeft een super schattige kledingcollectie verstopt op een onverwachte plek
Sluiten