Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 7 nov 2018

Zat van het single zijn? In Tokyo kan je een vriendje huren

Dat single zijn af en toe écht afschuwelijk saai is, daar hebben we nooit een geheim van gemaakt. Want we willen allemaal af en toe een arm om ons heen, aandacht of gewoon gezelschap. En dat ´af en toe´ kan vanaf nu in Tokyo: een vriendje huren voor een dag. Wát een uitvinding.

Je kan je vriendje zélf samenstellen

Dit is geniaal, je kan namelijk net zoals bij een saladebar je vriendje zelf samenstellen naar jouw smaak. Zo kan je kiezen op naam, leeftijd, bloedtype (why?!), lengte, gewicht en de omgeving waarin ze zich bevinden. De leeftijd is tussen 19-57 jaar en daarom zal jouw favoriete leeftijd er vast tussen zitten.

Wél kan je alleen daten in openbare ruimtes, maar dat vinden we zelf ook fijn. Opties die worden gegeven zijn bijvoorbeeld café´s en bars, restaurants, wandelen in het park met de hond, genieten van een romantische zonsondergang, dierentuinen en aquariums maar ook karoake zingen, waar de Japanners uiteraard dól op zijn.

Je betaalt omgerekend 43,50 euro per uur en als je met dezelfde manspersoon op een vervolgdate gaat, betaal je nog maar 26,10 per uur. Als je echt wilt genieten van korting dan doe je er goed aan om in de maand van je verjaardag te daten. Dan krijg je als cadeau 50 procent korting op je date.

Immens populair

De website krijgt alleen maar goede reviews van jonge 20-something vrouwen maar ook van vrouwen van rond de vijftig zijn dol enthousiast. En eerlijk, helemaal gek is het niet als je van te voren je hele eisenpakket kan doorgeven. Zou jij het aandurven?

Vind je daten ook zo lastig af en toe? Misschien ligt het hieraan… :
Waarom het anno 2017 zo verdomd moeilijk is om Mr. Forever te vinden
harts

Japan Today

Reageer op artikel:
Zat van het single zijn? In Tokyo kan je een vriendje huren
Sluiten