Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 1 september 2017

Er komt een nieuwe tv-serie à la WIDM maar dan met een moord

Een super verslavend televisieprogramma, een bloedstollende afvalrace en lekker gluren naar BN'ers. Als jij het hiermee eens bent, ga dan zaterdag klaar zitten voor de buis want dit nieuwe programma belooft net zo fantastisch te worden als Wie is de Mol.

Een nieuwe Wie is de Mol

Je hoeft niet langer te wachten tot er weer een spannend televisieprogramma begint. Deze zaterdag, 2 september, begint een nieuw RTL4-programma genaamd ‘Kroongetuige’. Het is een soort format zoals Wie is de Mol, maar dan moet er een moordenaar worden gezocht.

BN’ers kruipen in Kroongetuige in de huid van een rechercheur en moeten proberen de moord, die centraal staat, op te lossen. De moord is gepleegd in Zweden en de rechercheurs nemen intrek in een hotel in de buurt. Wat er precies is gebeurd dat weten ze natuurlijk niet, maar ze krijgen aanwijzingen die in het dorp zijn achtergebleven.

Dit wordt zó spannend

Als kijker weet je wel wat er is gebeurd en bij elke aflevering krijg je een stukje te zien. De dader is in het begin anoniem, maar later weet je wie het is. De karakters uit de fictie, spelen ook een rol in het dagelijks leven van de negen BN’ers, zonder dat zij dit weten. Zij leven in een gecreëerde wereld waarin ze 24/7 alert moeten zijn. Iemand probeert natuurlijk de boel te saboteren, want die heeft zwijggeld gekregen.

Monic Hendrickx zal het programma presenteren en de BN’ers die meedoen zijn Bram Moszkowicz, Achmed Akkabi, Marcel Musters, Esmée van Kampen, Tooske Ragas, Frits Wester, Fatima Moreira de Melo, Thijs Zeeman en Monica Geuze. Elke week zal er iemand afvallen en in de laatste aflevering moet de Kroongetuige worden ontmaskerd. Als dat lukt, kan de dader gearresteerd worden en gaat het zwijggeld naar de winnaar.

Dit belooft een bloedstollende race te worden. Kijk zaterdag 2 september om 22:00 naar RTL4.

LEES OOK: Oeh! Televisieprogramma The Bachelor zoekt single vrouwen

Reageer op artikel:
Er komt een nieuwe tv-serie à la WIDM maar dan met een moord
Sluiten