Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 29 okt 2017

Dromen komen uit: Je kunt zeemeermin worden in Las Vegas

Het is toch wel een meisjesdroom, zeemeermin worden. Ariël was (of is) je grote voorbeeld en je wenste dat je ook eens kon zwemmen in zee met zo'n prachtige vin. En dat kan nu, next level, in de gigantische en geweldige stad Las Vegas.

Zeemeermin worden in Las Vegas? JA!

Je droom om een echte zeemeermin te worden net als Ariёl komt steeds dichterbij. Er zijn al verschillende zeemeerminscholen uit de grond gestampt, maar deze is wel heel speciaal. Dit is een zeemeerminschool in Las Vegas. En nu willen we de stad nog liever bezoeken.

De allereerste zeemeerminschool van de stad AquaMermaid is deze maand geopend op Blue Crystal Creek. Nadat je de strip van Las Vegas hebt leren kennen is het tijd om nog een droom te verwezenlijken: zwemmen met een zeemeerminstaart net zo sierlijk als je meisjesidool Ariël.

Het perfecte uitje

Trommel je vriendinnen maar alvast op. Je kunt hier namelijk terecht voor een Bachelorette feestje of gewoon voor wat klasjes om de juiste technieken aan te leren. Mocht je binnenkort naar Las Vegas gaan of gaat een van je vriendinnen trouwen? Houd deze dan in je achterhoofd. A mermaid in Vegas, baby.

En als je dan toch in de buurt bent, kun je direct hier naartoe: Er bestaat een zeemeermincafé en jij wordt daar enorm in de watten gelegd

Reageer op artikel:
Dromen komen uit: Je kunt zeemeermin worden in Las Vegas
Sluiten