Neem jij in bed altijd de meeste ruimte in? Dan ben jij een ontzettend behulpzame vriendin

Ben jij die meid die tijdens een sleepover zonder schaamte het grootste gedeelte van het bed inneemt? Dan kan jouw lover je vaak wel van het bed duwen, maar eigenlijk moet hij of zij hartstikke blij met je zijn. Meiden die slapen als zeester zijn namelijk de behulpzaamste vriendinnen.

Misschien vindt jouw liefje je nogal egoïstisch in bed en duwt hij of zij je regelmatig terug naar je eigen helft. Toch mag je lover in zijn of haar handen knijpen, want ruime slapers zijn de meest behulpzame partners.

Meiden die slapen als zeester zijn de meest behulpzame vriendinnen

Hoewel jij graag in het midden van het bed ligt, sta je niet graag in het middelpunt van alle aandacht. Je biedt een helpende hand waar nodig en staat altijd klaar voor de mensen om je heen. Jij bent het perfecte luisterende oor voor alle drama waar je vriendinnen mee op de proppen komen en geeft altijd het juiste advies. Daarnaast sta jij altijd klaar voor familie, want dat betekent veel voor je.

Dat jij niet graag in het middelpunt staat betekent niet dat je verlegen bent, zo op z’n tijd geniet je er best van om even alle aandacht op je te hebben. In bed bijvoorbeeld.

De volgende keer dat je lover of een van je vriendinnen klaagt over de bedruimte die jij inneemt, dan vertel jij ze hoe blij ze mogen zijn met hun behulpzame vriendin.

Lees ook: Ben jij een snelle eter? Dan ben jij enorm ambitieus en gedreven

Science of People

Reageer op artikel:
Neem jij in bed altijd de meeste ruimte in? Dan ben jij een ontzettend behulpzame vriendin
Sluiten