Zeg maar dag tegen je pinpas: Vanaf nu kun je betalen met je mobiel

Je kent het wel, je wilt na je rondje hardlopen even snel een paar boodschappen doen. Maar je hebt je portemonnee met je pinpas natuurlijk niet mee. Of je gaat uit, maar je hebt je pinpas niet in je uitgaanstasje gedaan en je hebt ook geen cash bij je. Ba-len.

Eigenlijk doe je bijna alles met je pinpas tegenwoordig. Een spontaan broodje halen, afrekenen tijdens het stappen of even een nagellakje scoren. Helemaal nu je bijna overal contactloos kan betalen, gaat het super makkelijk om even iets te kopen.

Maar je portemonnee is vaak best zwaar om mee te sjouwen. En wat als je je pas kwijt bent? Of als je ‘m niet mee hebt? Het komt vaak zat voor dat ‘ie nog in een andere tas zit. Of dat je spontaan bedenkt dat je toch nog even naar de supermarkt wil terwijl je zonder spullen de deur uit was gegaan.

Betalen met wat je wel áltijd bij je hebt

En wat heb je wél altijd bij je? Dag en nacht, zelfs op de wc: je telefoon. Hoe geweldig en handig zou het zijn als je met je smartphone zou kunnen betalen? Goed nieuws, dat kan.

Met de Wallet van ABN AMRO, een gratis app op je telefoon, hoef je nooit meer na te denken in welke tas je je pinpas ook al weer had gestopt. Haal gewoon even je telefoon langs het pinapparaat en je hebt betaald. Zo makkelijk is het.

De Wallet van ABN AMRO

Wij vinden dit in ieder geval reuze handig. Het enige dat je nodig hebt is je telefoon met Android, de Wallet van ABN AMRO en natuurlijk een rekening daar en je kunt overal super handig betalen. Je kunt de app hier downloaden. Graag gedaan!

In samenwerking met ABN AMRO

Reageer op artikel:
Zeg maar dag tegen je pinpas: Vanaf nu kun je betalen met je mobiel
Sluiten