Zeg maar ‘oui’ tegen Franse beautygeheimen

Oui zeggen tegen alles wat maar met beauty te maken heeft doen we graag, want naar onze mening zijn de Franse dames maar wát mooi. Hoe doen ze het nu toch?

Wassen? Nee dank u

De Fransen denken er geen minuut aan om hun gezicht te wassen in de wasbak. Nu is in Nederland het water gelukkig een stuk schoner, maar in Parijs ruikt het water naar één groot chloorbad. Niet erg voordelig voor het gezicht natuurlijk, want dit droogt de huid enorm uit. Daarom maken de dames hun huidje schoon met Bioderma. Dit product is te verkrijgen in de Parijse apotheek. Het houdt de huid gebalanceerd en gehydrateerd.

Onderhoud

Schrik niet, maar de gemiddelde Franse vrouw bezoekt wekelijks (!!!) de schoonheidsspecialiste. Hoewel er bijvoorbeeld in de V.S (en bij ons natuurlijk ook wel een beetje) de nadruk wordt gelegd op het exfoliëren en schoonhouden, leggen ze in Frankrijk liever de nadruk op het masseren van het gezicht. Stimulatie van de bloedvaten heeft namelijk ook een erg positieve werking op de gezondheid van het gezicht. Zo blijkt dus maar weer..

Houd het simpel

De Franse dames houden het graag simpel gezien hun gezichtsproducten. Hun smeersels bevatten zo min mogelijk stoffen die er niet in thuishoren zoals nare chemicaliën. Let dus goed op met wat je op je gezicht smeert, want inmiddels zijn er ook in Nederland genoeg producten te vinden zonder poespas.

Durf jezelf te laten zien

Franse vrouwen staan bekend om hun zelfverzekerdheid. Durf dus te stralen, ook zonder make-up. Deze dames houden namelijk ook erg van een dagje au naturel.

Reageer op artikel:
Zeg maar ‘oui’ tegen Franse beautygeheimen
Sluiten