Nieuws 10 jan 2018 Lianne Görtz

Wil je naar Tomorrowland? Dan moet je je nú registreren om kaartjes te kunnen kopen

Dansjes doen op de lekkerste deuntjes, terwijl de zonnestralen je huid strelen. Het lijkt nog ver weg. We moeten ons nu nog flink inpakken om de dag zonder rillingen en kippenvel door te komen. Toch is het nu niet alleen dé tijd van het jaar om vakanties te boeken, maar ook om kaartjes te scoren voor alle gewilde festivals.

Eén van die gewilde festivals is ongetwijfeld Tomorrowland. Ieder jaar is het Belgische dansfestijn vrijwel meteen uitverkocht. Misschien is het je nog geen enkel jaar gelukt om een kaartje te fixen. Maar dit jaar vis je eens niet achter het net. Wij helpen je.

Zo scoor je een kaartje voor Tomorrowland

De kaartverkoop voor het festival begint op zaterdag 27 januari. Maar het is niet zo slim om die zaterdag zonder enige voorbereiding achter je laptop te kruipen. Wil je namelijk een kaartje scoren, dan móét je je registreren op de website van Tomorrowland.

Na het achterlaten van je gegevens ontvang je een paar dagen voor de kaartverkoop op de 27ste een gepersonaliseerde link. En met dit link kun je die zaterdag tickets kopen. Registreer je je niet vóór 20 januari, dan kun je helaas geen kaartjes kopen. Je weet nu wat je nu te doen staat.

O ja, ook handig om 20 tot en met 22 juli of 27 tot en met 29 juli vrij te houden. Dan gaat het namelijk allemaal gebeuren. Succes!

Reageer op artikel:
Wil je naar Tomorrowland? Dan moet je je nú registreren om kaartjes te kunnen kopen
Sluiten