Renée
Renée | LinkedIn Life 14 okt 2018

Je kunt zelf Expeditie Robinson spelen met je collega’s en dat is fantastisch

Zit je iedere donderdagavond klaar om een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson te kijken? Dan heb je vast weleens gefantaseerd hoe het zou zijn om zélf mee te doen. Nu is dat misschien niet mogelijk, maar wat je wel kunt doen is het spel spelen met je collega’s op het strand.

Het strand is fijn, je collega’s zijn top en Expeditie Robinson is fantastisch. Daarom is het hartstikke logisch dat deze mooie dingen gecombineerd worden, zodat jullie zelf Expeditie Robinson spelen als teamuitje.

Expeditie Robinson spelen als teamuitje

Samen Expeditie Robinson spelen op het strand is namelijk een goede manier om de band nog sterker te maken. Het is te hopen dat je veel collega’s hebt die mee willen doen, want dan wordt het helemaal de leukste dag van het jaar.

Wat ga je doen?

Als je de strijd met je collega’s aangaat staat je heel wat te wachten. Niet alleen strijd je tegen elkaar zoals Donny tegen Tony, er is ook een echte eilandraad. Hopelijk krijg je niet veel stemmen tegen, want dan maak je kans om in de finale te belanden en dat wil je natuurlijk.

Zie je het helemaal zitten? Dan vind je hier meer informatie.

Expeditie Robinson aflevering 6 gemist? Dit is wat er gebeurde

Reageer op artikel:
Je kunt zelf Expeditie Robinson spelen met je collega’s en dat is fantastisch
Sluiten