Zelf foundation maken van je lievelingscrème? Dat kan nu met deze geniale druppels

Stel je eens voor. Je hebt een geweldige moisturizer en bent er compleet verliefd op. Echter geeft het geen dekking en zul je er sowieso nog een foundation overheen moeten brengen. Jammer.. Hoe geweldig zou het zijn als je die moisturizer om zou kunnen toveren in een dekkende foundation? Je raadt het al, het kan vanaf nu met Color FX's Custom Color Drops. Benieuwd? Lees snel verder.

Color Drops

Color FX’s Custom Color Drops zijn pure vloeibare pigmenten in 25 kleuren die je kunt mixen met alle water, olie, crème en op siliconen gebaseerde formules. Goed nieuws! Want dat betekent dat je al het goede uit een crème nu tegelijkertijd kunt gebruiken als make-up.

Maar hoe dan?

Hoe het werkt? Iedere pigmentdruppel die je extra toevoegt, zorgt voor een betere dekking. Je moet dus een beetje experimenteren met hoeveel dekking je wil in combinatie met bijvoorbeeld je moisturizer. Een getinte moisturizer heeft minder druppels nodig dan bijvoorbeeld een transparante. Het fijne aan de druppels is dat het een vochtbevattende substantie bevat die we ook van nature in onze cellen hebben zitten. Hierdoor voelt je gemaakte combinatie altijd zacht aan het droogt het de huid niet uit.

Combineren

Combineer het met je favoriete serum voor een lichte dekking, met je foundation wanneer je nét wat meer dekking nodig hebt of gewoon met je gezichtsolie voor die perfecte glow. Het kan allemaal, hoe heerlijk is dat? Dit zou wel eens de make-up ontdekking van de eeuw kunnen zijn.

Reageer op artikel:
Zelf foundation maken van je lievelingscrème? Dat kan nu met deze geniale druppels
Sluiten