Redactie
Redactie Beauty & Style 29 april 2020

Zo knip je zelf je haar, volgens deze video van Kardashian’s haarstylist Jen Atkin

De lockdown is het excuus om even niks, of nou ja, minder aan ons uiterlijk te doen. Althans dat maken we onszelf vaak wijs. Maar vergeet niet hoe lekker het is wanneer je er wél verzorgd uitziet. En een keertje zelf je haar knippen kan je daar bij helpen.

Stiekem genieten we er allemaal van om ’s ochtends uit bed te rollen, een koffietje erbij te pakken en meteen de laptop open te klappen voor die eerste uurtjes werk. Ergens tegen het middaguur bedenken we dat we misschien nog even moeten douchen en aankleden. Oké, in de meeste gevallen betekent dit omkleden van pyjama naar chillpak. Make-up is overbodig, want hé, wie ziet dat nou? En als we er echt zin in hebben trekken we een kam door ons haar. Herkenbaar?

Dit artikel verscheen eerder op Famme en werd geschreven door Sophie Nortier.

Zelf je haar knippen?

Prima voor die eerste paar weken natuurlijk. Maar nu de lockdown het nieuwe normaal is geworden, beginnen we langzaam maar zeker te ontwaken. Je voelt je namelijk een stuk lekkerder wanneer je jezelf wél goed verzorgt en je leuke kleren aantrekt. En wanneer je dan eindelijk die vette bos haar hebt gewassen en gekamd, bekijk je jezelf eens goed in de spiegel en zie je het. Wanneer was nou eigenlijk die laatste knipbeurt?

Voorlopig zullen helaas de kappers nog dichtblijven, dus tja, niks aan te doen, toch? Fout! Uiteraard zul je je kapper trouw blijven supporten en heb je vast een kappersbon gekocht of hang je direct aan de telefoon om een afspraak in te plannen zodra de maatregelen worden versoepeld. Maar dat betekent niet dat je er in de tussentijd bij hoeft te lopen als een slons.

Video tutorial

Dus daar kwam Jen Atkin plots met dit zeer welkome filmpje. Uhm, sorry, wie? Jen Atkin! Dé haarstyliste van de Kardashians. En zoals we allen weten staan deze zussen niet alleen bekend om hun rondingen en rijke levensstijl, ze lijken namelijk ook wekelijks een nieuw jaloersmakend kapsel te hebben. En uiteraard is daar niet slechts één persoon verantwoordelijk voor, maar de Jen is wel een van de vaste gezichten van hun zogenaamde glam squad. En zij heeft nu een video tutorial opgenomen waarin ze laat zien hoe je het best je eigen haar kunt knippen.

Oké, het gaat niet om een heel nieuw kapsel, maar het is een tip om toch nog een beetje verzorgd voor de dag te komen tijdens de Zoom-meetings met werk. Dus ga er maar eens lekker voor zitten en follow the instructions.

Lees ook: Trendalert: Het kapsel ‘de mullet’ maakt zijn comeback

Reageer op artikel:
Zo knip je zelf je haar, volgens deze video van Kardashian’s haarstylist Jen Atkin
Sluiten