Yum! Je maakt heel makkelijk zelf kaasstengels en dit wil je eten met de meiden
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.beautify.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F08%2Fzelf-kaasstengels-maken-recept.jpg)
Onze favoriete gefrituurde snack? De kaasstengel, zonder twijfel. Er gaat geen middagje terras voorbij zonder dat deze goudbruine pareltjes op tafel verschijnen. De kant-en-klare kaasstengels koop je in de supermarkt voor een godsvermogen per tien stuks, maar wist je dat je ze ook heel makkelijk zelf maakt? Wij vertellen hoe je dat doet.
Stuur je vriendinnen maar vast een berichtje, want het is tijd voor een snackavondje. Dit keer hangen jullie zelf de keukenprinses uit en maken jullie deze goddelijke kaasrolletjes helemaal zelf.
Zo maak je zelf kaasstengels
Geloof ons, deze huisgemaakte kaasstengels zijn de lekkerste die je ooit gegeten hebt. Het is even een geknutsel, maar het feestje in je mond is alle moeite waard.
Wat heb je nodig?
- Een frituurpan
- 8 plakjes filodeeg
- 600 gr oude kaas
- 1 geklopt ei
- Sweet chilisaus
Hoe maak je het?
Wees niet bang, het maken van de kaasstengels is een fluitje van een cent. Voor je het weet zit je aan tafel met een wijntje in de ene hand en zo’n goud gele stengel in de andere. De Kokende Zussen leggen haarfijn uit hoe je de hapjes in elkaar draait. De bereiding van het recept vind je hier.
Psst, sla dit recept op met Pinterest – dan kan je het later makkelijk terugvinden.