Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 8 jan 2018

Wahhh! Je kunt misschien zélf meedoen met WIDM volgend jaar

Bij Expeditie Robinson kwam de droom om mee te kunnen doen afgelopen jaar al dichterbij. Want je hoeft niet langer rijk en beroemd te zijn om aan het programma mee te kunnen doen. Maar als Ex Rob je gestolen kan worden en je wil wél graag meedoen met Wie is de Mol, dan moest je toch echt een BN’er zijn. Tot nu dan.

Afgelopen weekend werd de jacht op de mol weer geopend. En terwijl de eerste kandidaat alweer richting huis ging – vooruit we zullen niets verklappen voor als je het nog niet gezien hebt – deed presentator Art een wel heel opvallende uitspraak.

Zelf meedoen met WIDM 2019

Art Rooijakkers zegt namelijk tegen NU.nl dat hij het een goed idee vindt als ook onbekende mensen deel zouden kunnen nemen aan WIDM.

’Ik vind dat wel een tof en inspirerend idee en ik denk dat heel veel mensen hiervoor in de rij zouden staan. Ik vind het een boeiende gedachte om met ons team over te praten en na te denken. Ik ben natuurlijk niet de enige die erover beslist, maar WIDM is een programma waarbij je zelf het gevoel hebt dat je meedoet: je probeert te ontdekken wie de mol is. De overtreffende trap daarvan is dat je écht mee kan doen. Ik vind dat wel een spannende gedachte,’ aldus de presentator.

Overigens is dat idee niet nieuw. Want WIDM begon ooit als show voor onbekenden. Dat was van 1999 tot en met 2003.

Overigens 2: Art zegt in het interview met NU.nl – wat gegeven is voor de eerste aflevering werd uitgezonden – óók dat WIDM dit jaar niet in Georgie is. En dat is het wel.

We zullen het er maar op houden dat niets is wat het lijkt…

Reageer op artikel:
Wahhh! Je kunt misschien zélf meedoen met WIDM volgend jaar
Sluiten