Vergeet vlekken! Er bestaat een zelfbruiner remover zodat je nooit meer met vlekken naar buiten hoeft

Hoewel we mega enthousiast zijn over zelfbruiner, zijn we ook meerdere keren de mist in gegaan. Gelukkig verkoopt Douglas nu een remover om onze onhandigheden met zelfbruinmiddeltjes te verwijderen en hoef je niet langer met vlekken op je huid de deur uit.

Wakker worden met bruine vlekken terwijl je met blote benen naar buiten wilde? Dat kennen we natuurlijk allemaal en daarom is een zelfbruiner remover hartstikke welkom in ons leven.

Lees ook: 5 dingen die samenwonende vrouwen doen als hun lover de deur uit is

Een zelfbruiner remover

Het merk Bondi Sands staat bekent om zelfbruinerproducten en ze zijn een echte expert als het gaat om een mooie en gebronsde huid. Omdat er situaties bestaan waar je net zo graag je zelfbruiner er weer af wilt als erop, heeft Bondi Sands een zelfbruiner remover ontwikkeld.

Je koopt ‘m voor maar €15,99 bij Douglas. Een ding is zeker: je bent voor altijd af van bruine vlekken en komt sunkissed de zomer door.

zelfbruiner reiniging

Hoe werkt de reiniger?

De remover van Bondi Sands werkt binnen vijf minuten en droogt niet uit. Sterker nog, door de vernieuwende formule hydrateert het ook en laat het je benen er super glad uitzien.

Lees ook: In deze 5 fantastische badpakken steel jij deze zomer de show

Reageer op artikel:
Vergeet vlekken! Er bestaat een zelfbruiner remover zodat je nooit meer met vlekken naar buiten hoeft
Sluiten