Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Beauty en Style 20 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze bath bomb verwijdert je gevlekte zelfbruiner huidje als het weer eens is misgegaan

Nu ons zomerse kleurtje er echt helemaal af is en de zon plaats heeft gemaakt voor de koude donker dagen, kunnen we wel weer wat kleur gebruiken in ons leven. Gelukkig hebben we daar onze redder in nood: de zelfbruiner. Alleen gaat dat niet altijd volgens plan. Maar met deze bath bomb is jouw verkeerde kleur er zo vanaf.

Terwijl we er in de zomer zo hard aan gewerkt hebben, is ons mooie bruine kleurtje in de winter snel verdwenen. Je kan voor een mooi kleurtje naar de zonnebank gaan, maar dat is natuurlijk – net als de zon – schadelijk voor de huid. Zelfbruiner is daarom onze beste vriend op dit moment.

De bath bomb die jouw mislukte zelfbruiner verwijdert

Dat een zelfbruiner de oplossing van de eeuw is voor een mooi kleurtje hoeven wij je niet meer te vertellen. Maar dat het soms verkeerd kan gaan weten we net zo goed. Gelukkig loop je dankzij deze bath bomb nooit meer als een oranje Oompa Loompa door het leven.

Je hebt vast weleens meegemaakt dat je zelfbruiner niet helemaal uitpakte zoals je had gehoopt. Oplossing? Regelmatig scrubben. Maar zelfs dan was die mislukte bruine kleur nog niet helemaal verdwenen. Nu hebben drie zussen dé oplossing bedacht: een bath bomb die jouw zelfbruiner in slechts 10 minuten als een ware van je lichaam af laat smelten.

Lusso Tan Bath Bomb

De Lusso Tan Bath Bomb is de makkelijkste manier om van je verkeerde kleur af te komen en je kan er nog eens heerlijk van genieten in een warm bad. Dat is niet het enige, de bath bomb is vegan en vrij van schadelijke stoffen. Dit willen wij.

Kleurtje mislukt of is het niet meer zo mooi als voorheen? Voor €9,93 scoor jij hier jouw magische bath bomb. Lees meteen de beste tips om jouw zelfbruiner aan te brengen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Deze bath bomb verwijdert je gevlekte zelfbruiner huidje als het weer eens is misgegaan
Sluiten