Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 6 dec 2017

Ben je single? Dan komt dat misschien wel omdat je zelfverzekerd bent

Als je al een tijdje single bent, zoek je misschien wel onbewust naar redenen waardoor dat zou komen. Iedereen lijkt een relatie te hebben, behalve jij. Maar dat je maar geen man aan de haak slaat, kan te maken hebben met een heel goede eigenschap van je. Namelijk dat je zelfverzekerd bent.

Maar zelfverzekerd zijn is toch juist iets waar mannen op vallen? Ja, en ze vallen ook op knappe, intelligente en onafhankelijke vrouwen. Maar deze vrouwen zijn ook vaak nog single. En als je zelfverzekerd bent, komt het misschien wel hierdoor.

1. Mannen durven niet op zelfverzekerde vrouwen af te stappen

Zelfverzekerde vrouwen zijn sexy. Laten we dat even voorop stellen. En dat vinden mannen ook, maar het kan er wel voor zorgen dat ze zich geintimideerd voelen en niet op je durven af te stappen.

2. Zelfverzekerde vrouwen zijn niet afhankelijk van anderen

Als zelfverzekerde vrouw heb je geen man nodig om je goed te voelen. Jij weet wat je wel en niet wil en kunt jezelf ook goed vermaken. Daarvoor ben je niet afhankelijk van een man in je leven.

3. Zelfverzekerde vrouwen weten wat ze waard zijn

En dat is heel goed. Maar dat betekent tegelijkertijd dat je niet zomaar op iedereen afstapt en met iedereen gaat daten. Je weet wat je wil en niet iedereen heeft dat. Dat is logisch. En goed dat je wacht op degene die wel bij jou past.

4. Zelfverzekerde vrouwen proberen niemand te pleasen

Natuurlijk is het heel fijn om door iedereen aardig, leuk en knap gevonden te worden. Maar als het niet zo is, ga jij als zelfverzekerde vrouw niet jezelf veranderen om maar aardig, leuk en knap gevonden te worden. De man die ooit in jouw leven gaat spelen, vindt je leuk om hoe je bent. En zo is het maar net.

4. Zelfverzekerde vrouwen negeren hun gevoelens niet en volgen hun intuïtie

Dat betekent dat als je iemand echt niet leuk vindt, of je twijfels hebt over iemand, je niet gaat doen alsof je die man leuk vindt. Of nog harder je best gaat doen om hem leuk te gaan vinden. Nee, je intuïtie is er niet zeker over, dus dan ga je je ook nergens aan overgeven.

Zelfverzekerd zijn is een ontzettend goede eigenschap. Het is iets dat niet veel vrouwen over zichzelf kunnen zeggen. Wees er daarom ook trots op en ga dit niet voor een man veranderen. Nooit.

Of misschien zit dit je wel in de weg: Single ladies: Dit is waarom je onzekerheden nooit je liefdesleven in de weg mogen staan

Reageer op artikel:
Ben je single? Dan komt dat misschien wel omdat je zelfverzekerd bent
Sluiten