Zet Rihanna een nieuwe wenkbrauwtrend?

Rihanna is niet vies van een risico nemen op beauty gebied. Hoe vaak ze wisselt van haarstijl is niet eens bij te houden. De laatste grote verandering heeft te maken met haar wenkbrauwen.

Rihanna zet liever zelf de trends dan dat ze ze volgt. En zo is het ook met haar nieuwe wenkbrauw-look. Rihanna is op de cover van haar nieuwe album R8 te zien met extreem volle, donkere wenkbrauwen.

Recht, donker en vol

Make-up artist Yadim is verantwoordelijk voor de verandering. Hij koos daarbij voor een rechte vorm van de wenkbrauwen wat opvallend is, aangezien er normaal gekozen wordt voor een mooie boog. In combinatie met de dikte en de donkere kleur is het een echte statement-look.

Wie volgt?

Voor Rihanna waren er al wat celebs die het goede voorbeeld van een volle wenkbrauw gaven. Denk aan Cara Delevingne, Keira Knightley, Kim Kardashian, Katy Perry en Lily Collins.

Of de extreem volle wenkbrauw waar Rihanna voor heeft gekozen een echte trend gaat worden weten we nog niet, maar zeker is dat de volle, ruige wenkbrauw zijn intrede in Hollywood al heeft gedaan. Wij sturen ons pincet in ieder geval een tijdje met vakantie.

Reageer op artikel:
Zet Rihanna een nieuwe wenkbrauwtrend?
Sluiten