Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 4 aug 2017

Bewezen: Meisjes die van honden houden zijn sexyer dan kattenliefhebbers

Er is altijd een strijd tussen meisjes die van honden houden én meisjes die van katten houden. Bij ons op de redactie is het zelfs zo erg dat er ondertussen twee kampen zijn ontstaan. Maar éindelijk is er gerechtigheid voor team hond: meisjes die van honden houden worden sexyer gevonden door mannen.

Meisjes met honden zijn heet

De online dating website Elite Singles deed onderzoek naar of je aantrekkelijkheid te beïnvloeden was door een kat of hond. En, zoals we stiekem al hoopten, worden hondenliefhebbers aantrekkelijker gevonden door het andere geslacht.

Het percentage liegt er niet om. Het blijkt dat maar liefst 63 procent vond dat mensen met een hond het aantrekkelijkst zijn (in vergelijking met álle andere huisdieren). De kattenvrouwtjes moesten het doen met een schamele 18 procent van de stemmen.

Je band met je huisdier wordt als graadmeter gebruikt

Uit hetzelfde onderzoek bleek dat 75 procent kijkt naar hoe hun date/scharrel/partner met hun huisdier omgaan. Waarom? Omdat we dat als indicatie zien hoe hij of zij met ons om zou gaan. En stiekem is het ook wel waar. Want mannen die lief zijn voor hun huisdier móet wel een goed hart hebben.

Knuffelen met je kat heeft een hoger doel:
Waarom het goed voor je is om je kat te knuffelen volgens de wetenschap

Reageer op artikel:
Bewezen: Meisjes die van honden houden zijn sexyer dan kattenliefhebbers
Sluiten