Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 16 feb 2018

Huilen! 7 x zielige Netflix films waarbij je je tranen niet kunt tegenhouden

Onlangs kon je op Beautify een lijstje vinden met films waar je haren rechtop van gaan staan zo eng. Ook hadden we een paar favorieten geselecteerd die je samen met je vriend kunt kijken. Dit keer hebben we films voor je gevonden als je gewoon even zin hebt om te huilen. Dat heb je soms nu eenmaal.

Bij zielige films alsThe Fault in Our Stars en Intouchables heb je natuurlijk al lang een keer een traantje gelaten. Daarom een aantal verse Netflix films voor op je beeldscherm.

Dangal

Dangal gaat over een man die de droom had om een gouden medaille te halen. Het lukte hem niet, waardoor hij al zijn zinnen zette op zijn kinderen. Of het hen wel gaat lukken, zie je op Netflix.

Pink

Typisch een film waarvan je hoopt dat het je never nooit gaat overkomen. Pink gaat over drie meiden, verkrachting en een rechtszaak. Niet de leukste combinatie, dat snap je wel.

Irreplaceable You

Deze film draait om twee tortelduifjes die zowat een perfecte relatie lijken te hebben. Met de nadruk op lijken, want uiteraard gaat er iets gebeuren waardoor hun relatie onderworpen wordt aan de ultieme test. Bonuspunten: Michiel Huisman speelt in deze film een hoofdrol.

Dear Zindagi

Dear Zindagi gaat over een prachtige vrouw die een man ontmoet. Oke, niks bijzonders zou je denken. Maar die man laat haar heel anders naar het leven kijken. Mooi om te zien.

The Fundamentals of Caring

Nadat je deze film gezien hebt, ben je eigenlijk ontzettend blij met het leven dat je nu hebt. Echt waar. Mag ik nog een tissue?

To the bone

Een hartverscheurend verhaal over een meisje dat anorexia heeft. Onvoorstelbaar wat die ziekte met je kan doen.

The Choice

Wederom een film over een koppel. Alleen de vrouw van dit koppel heeft een oogje op de nieuwe buurman. En hij op haar. Voor wie zal ze gaan kiezen?

Reageer op artikel:
Huilen! 7 x zielige Netflix films waarbij je je tranen niet kunt tegenhouden
Sluiten