Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 9 jan 2015

ZIEN! Kate Moss in de Vogue zonder Photoshop

In het januari issue van de Italiaanse Vogue staat Kate Moss krachtiger als ooit tevoren, volledig au naturel.

De revolutie komt steeds sterker op gang. De drang naar naturelle foto’s, naturelle make-up, en een omarming van je eigen lichaam. Het is ook niet voor niets dat je het afgelopen jaar vaker artikelen voorbij hebt zien komen in magazines over de hele wereld, waarin er kiekjes werden onthuld zonder Photoshop.

Soms was het verschil belachelijk groot en waar we geshockt. Andere keren moesten we lachen om alle fouten die gemaakt waren waardoor een bil opeens een deuk had gekregen. Heel enkel zijn we positief verrast. Zo ook bij de foto’s van Kate Moss.

In de januari editie is er bewust voor gekozen om alles au naturel te houden. Een geweldige belissing wat ons betreft. Kate straalt nog steeds ook al is ze al 40. Maar hallo, het is Kate Moss. Inderdaad. En als zij al niet zonder Photoshop ergens kan verschijnen, dan zouden wij dat in principe al helemaal niet meer kunnen.

De fotograaf Peter Lindbergh had de eer om Moss vast te leggen dit keer. Hij staat bekend om zijn mening tegen het retoucheren van foto’s. De perfecte man voor de job. En het resultaat is stunning.

Laten we niet vergeten dat we af en toe best een campagne mogen zien met veel make-up. Iets wat ons inspireert wat vaker een borstel door onze haren te halen en onze lipstick bij te blijven werken. Maar als het af wordt gewisseld met au naturel foto’s, dan leven we in de perfecte wereld.

Reageer op artikel:
ZIEN! Kate Moss in de Vogue zonder Photoshop
Sluiten