Zin in een nieuw boek? Deze boeken willen we allemaal lezen

Wat kan het toch heerlijk zijn om je weer eens te storten op een heerlijk boek. Geen tv vandaag, maar je neemt plaats bij de haard, schenkt een glaasje wijn in en stort je in een hele andere wereld. Een manier waarop jij eventjes heerlijk ontspant.

Geen idee welk boek je wilt lezen? Laat je inspireren.

[one_half]

Lieveling : Kim van Kooten

Dit boek beschrijft het leven van Puck. Puck is vijf jaar en woont met haar moeder in een achterstandswijk in Rotterdam. Op een dag verhuizen ze naar prachtige villa in Zwijndrecht, en komt Puck te wonen met de nieuwe vriend van haar moeder. Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn en dat is helaas ook zo. Dit emotionele boek raakt je diep. Plus het leest ontzettend lekker weg. Perfect voor een zondag wanneer je even helemaal niets doet.

[/one_half][one_half_last][/one_half_last]

[one_half]

Ma: Hugo Borst

Dit boek beschrijft het leven van Hugo Borst die al drie jaar zijn dementerende moeder verzorgt.
Het boek is zielig maar neemt je ook mee in vaak hilarische momenten die worden beleefd met zijn moeder. Het is een persoonlijk verhaal, wat je ontzettend kan raken. Even zin om te huilen, maar ook te lachen met een traan? Dan is dit het boek voor jou.

[/one_half][one_half_last][/one_half_last]

[one_half]

Gedichten die vrouwen aan het huilen maken: Isa Hoes

Isa Hoes -bekend actrice en schrijfster- is voor dit boek op zoek gegaan naar het meest dierbare gedicht van meer dan zestig toonaangevende Nederlandse en Vlaamse vrouwen. Dit boek biedt een bijzonder en ontroerend inkijkje in het leven van deze vrouwen.
[/one_half][one_half_last][/one_half_last]

[one_half]

Mooie meisjes: Karin Slaughter

Wanneer op het nieuws melding wordt gemaakt van een vermist meisje, denkt Claire meteen terug aan haar zusje. Zij verdween twintig jaar geleden en het mysterie is nooit opgelost. Maar als Claire alsnog de waarheid over haar zus ontrafelt, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn.[/one_half]
[one_half_last][/one_half_last]

[one_half]

Alles of niets: Gillian King

Leef mee met Nikki, die in de trein de aantrekkelijke Thijs ontmoet. Ze is op slag over haar ex heen. Enige probleempje: Thijs heeft een vriendin. Die óók al ervaring heeft met vreemdgaan. Tja, de liefde is en blijft een slagveld…[/one_half][one_half_last][/one_half_last]

LEES OOK: In een dip? Het lezen van je favoriete boek zou zomaar de oplossing kunnen zijn

Reageer op artikel:
Zin in een nieuw boek? Deze boeken willen we allemaal lezen
Sluiten