Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 23 jul 2018

Zinderend zomerverhaal: Tammy loog tegen haar beste vriendin om seks te hebben met een Griekse god

Een vakantie met je beste vriendin klinkt als een topplan. Maar als je samen met je beste vriendin bent én haar lover en zij zich de godganse dag als een klef stel gedragen, klinkt het toch wat minder gezellig. Vooral als je een gebroken hart hebt, omdat je relatie van twee jaar net uit is gegaan.

Tammy vond de vakantie met Eva en Yan nog niet echt een succes. Ze waren nu een week op het Griekse eiland en alles was werkelijk prachtig en Instagramwaardig wit. Ze had dan ook al een aantal foto’s online gezet waarin ze deed alsof de vakantie een droom was – voornamelijk om haar ex te laten zien hoe fabulous ze wel niet was – maar de werkelijkheid was minder fraai: ze voelde zich eenzaam en suf.

Nu waren Eva en Yan bijvoorbeeld weer samen op een romantische scootertocht langs allemaal idyllische strandjes. Ze hadden wel gevraagd of ze ook mee ging, maar Tammy had geen zin om zich wéér het vijfde wiel aan de wagen te voelen, dus ze had geveinsd dat ze een hoofdpijn had.

Ze twijfelde nog wel wat ze zou gaan doen. Ze kon in haar eentje bij het zwembad van het appartementencomplex gaan liggen, een rondje lopen door het stadje – maar daar viel rond dit uur nog weinig te beleven – of ze kon gewoon binnen blijven. Dat laatste gaf haar wel een gevoel van FOMO. Het was warm, broeierig warm en ze verlangde naar een verfrissende duik in het zwembad. Maar stiekem lonkte het pakketje in haar koffer haar meer.

De wetenschap dat de vibrator in haar koffer zat, gaf een kick

Vlak voordat het uitging hadden Tammy en haar ex namelijk een vibrator besteld op EasyToys.nl, een website met echt heel veel keuze in seksspeeltjes, om hun ingedutte seksleven uit het slop te trekken, maar ze hadden het discrete doosje nooit uitgepakt. Waarom ze het had meegenomen op vakantie wist ze eigenlijk ook niet. Het deed haar namelijk te veel denken aan haar ex. Maar ergens gaf het ook een kick. En eerlijk, ze kon wel een verzetje gebruiken.

Ze had net nieuwsgierig aan het karton getrokken, toen er op de deur werd geklopt. Door het steutelgat zag ze Nikos, de eigenaar van het appartement. Ze wilde eindelijk niet open doen, want: waarom zou ze? En bovendien: haar pakketje riep. Maar haar nieuwsgierigheid won het. En misschien ook het feit dat haar knieën knikten zodra ze Nikos in zijn ogen keek als ze hem zag in het gebouw.

Nikos was het het type man waarvan je onmiddellijk wist dat het foute boel was

Nikos was het het type man waarvan je onmiddellijk wist dat het foute boel was. Je keek naar hem en wist dat hij iedere vrouw kon krijgen die hij wilde. En dat wist hij overduidelijk zelf ook. Maar hij had toch een enorme aantrekkingskracht op Tammy. Ze stond niet meer voor zichzelf in als ze in zijn ogen keek. Dan kon ze ineens geen normale zin meer uit haar mond krijgen en stond ze ongemakkelijk te brabbelen en giechelen als een tienermeisje. Ze vroeg zich af of hij de spanning ook voelde.

’Je vriendin zei dat je ziek bent,’ zei Nikos. ’Ze vroeg of ik een oogje in het zeil wilde houden toen ze wegging op de scooter.’ Hij knipoogde erbij en Tammy vroeg zich af hoe ze dit moest opvatten.

’Eh,’ stamelde ze. Nikos grinnikte. ’Zal ik even binnenkomen, ik kan thee voor je zetten. Tenzij je dat liever niet hebt natuurlijk.’ Hij stond er een beetje aarzelend bij en dat vond Tammy ergens wel schattig.

Zijn arm streek langs die van Tammy toen hij langs haar naar binnen stapte en er ging een siddering door haar heen.

Hij stond nu wel erg dichtbij. Ze hield haar adem in, terwijl ze voelde dat haar hele lichaam naar hem verlangde

Met een ondeugende twinkeling in zijn ogen begon Nikos te rommelen in het appartementje om thee te zetten voor Tammy, die het ondertussen al heet genoeg had gekregen. ’Je ziet er wel een beetje verhit uit,’ merkte Nikos met een grijs op. ’Ik hoop dat je je niet al te beroerd voelt.’

’Ik weet het niet. Ik heb het ineens ontzettend heet gekregen,’ bracht ze uit. Nikos legde zijn hand op haar voorhoofd. Hij stond nu wel erg dichtbij. Ze hield haar adem in, terwijl ze voelde dat haar hele lichaam naar hem verlangde. Wat was dit? Ze kende hem amper.

‘Volgens mij ben je helemaal niet ziek, maar had je gewoon zin in een ander soort hoogtepunt van het eiland.’

Net toen ze dacht dat hij haar ging zoenen – hij stond zo dichtbij en de spanning was inmiddels elektrisch geladen – draaide hij zich om. ’Wat is dit?’ vroeg hij. En voordat ze een woord kon uitbrengen, had hij het doosje van EasyToys al brutaal van de tafel gegrist.

Ze kon wel door de grond zakken. Maar Nikos vond het allemaal maar wat plezant. ’Volgens mij ben je helemaal niet ziek, maar had je gewoon zin in een ander soort hoogtepunt van het eiland.’ Hij grinnikte.

Tammy zuchtte. ’Sorry. Maar ik kon het niet meer aan. Met Eva en Yan, bedoel ik. Ze zijn zo klef en verliefd en ik voelde me, nou ja, gewoon een beetje alleen denk ik. Ik had echt even geen zin om mee te gaan, maar nee, ik ben niet ziek.’

’Hoe kan het dan dat je het zo warm hebt?’ vroeg Nikos plagerig. En ze voelde hoe ze langzaam naar hem toe werd getrokken. Het was alsof er een touwtje aan hun lichamen zat waardoor ze steeds een stapje dichter bij hem zette. Een touw dat steeds strakker werd aangetrokken.

Ze knoopte zijn broek open en wist dat dit zó veel beter ging worden dan een scootertocht

’Het is toch ook warm.’ Tammy wist niet waarom ze fluisterde. Nikos trok aan het spaghettibandje van Tammy’s strandjurk, waardoor het van haar schouder gleed. Omdat ze geen bh droeg, werd de contour van haar borst zichtbaar. Nikos legde zijn hand in haar nek en ze voelde hoe zijn lippen haar lippen raakte. Hij zoende gretig. En terwijl hij dat deed, stroopte hij haar jurk verder af. Tot ze in haar string voor hem stond.

Ze voelde zijn erectie tegen zich aandrukken en het wond haar zo mogelijk nog meer op. Ze knoopte zijn broek open en wist dat dit zó veel beter ging worden dan een scootertocht.

De seks was geweldig. Het was zo goed, omdat het zo fout was. De stress van de break-up met haar ex en het gedoe met Eva en Yan verliet haar lichaam in een zucht en een kreun. Hij fluisterde in haar oor dat hij haar wel had zien kijken, als ze elkaar tegenkwamen. Zij zei dat hij dat alleen kon zien als hij zelf ook keek.

Hij gaf toe dat hij naar haar had verlangd. En zei dat ze zo lekker was, terwijl hij in haar kwam.

Het pakketje van EasyToys.nl hebben ze uiteindelijk samen opengemaakt. Net als Nikos voldeed de zwarte rabbit vibrator volledig aan de verwachtingen. Maar in tegenstelling tot Nikos, zou Tammy de rabbit wél mee naar Nederland nemen.

Eva en Yan hebben nooit iets doorgehad. Het was Nikos en Tammy’s geheim. Maar elke keer dat ze hem zag, voelde ze haar lichaam weer reageren. En elke keer dat ze de zwarte rabbit gebruikte, dacht ze weer terug aan die zwoele dag in Griekenland…

Zelf zin in een zinderende zomer?

Door dit verhaal in de stemming gekomen? Door EasyToys.nl krijg je het nog een beetje warmer. En goed nieuws: van 23 tot en met 31 juli krijg je tot 60 procent korting op de volgende speeltjes:

Maandag 23 juli: vibrators
Dinsdag 24 juli: dildo’s
Woensdag 25 juli: lingerie
Donderdag 26 juli: masturbators
Vrijdag 27 juli t/m 31 juli: het gehele assortiment

Zoals je ziet zijn er genoeg manieren om alles uit je zomer te halen. Enjoy!

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Zinderend zomerverhaal: Tammy loog tegen haar beste vriendin om seks te hebben met een Griekse god
Sluiten