Renée
Renée | LinkedIn Life 15 feb 2019

Zing jij altijd in de auto? Dan ben je een super goede bestuurder

Trek je er niet langer iets van aan als mensen commentaar hebben als ze je horen zingen in de auto. Je bent namelijk een absolute ster in autorijden als je zingt tijdens het rijden en wij vertellen je waarom we dat vinden.

Want of er nu Britney Spears uit je speakers pompt of juist Nederlandse hiphop, zingen tijdens het autorijden kan absoluut geen kwaad. Sterker nog, je bent dan misschien wel beter in autorijden dan andere mensen.

Waarom zingen tijdens het autorijden je rijprestaties verbeteren

Wil je weten waarom zingen tijdens het autorijden je rijprestaties verbeteren? Lees dan snel even verder:

1. Je ervaart geen stress

Dat je minder stress ervaart als je zingt was wel duidelijk. Daarom is het ook een aanrader om wat deuntjes te zingen met je collega’s. Maar niet alleen op de werkvloer is het een goede, ook helpt het om stress te verminderen tijdens het autorijden.

2. Je laat je niet gek maken op de weg

Jij laat je niet zo snel gek maken in het verkeer. BMW rijders die je van de linker rijstrook proberen te drukken, mensen die bumper kleven, je hebt er lak aan. Nee, je bent lekker ontspannen en dat komt omdat zingen tijdens het autorijden stress vermindert.

3. Je parkeert je auto moeiteloos in

Je auto inparkeren? Dat doe je inmiddels fluitend. Juist omdat je zo relaxed bent en jezelf niet laat opfokken heb je snel onder de knie hoe dat fileparkeren precies werkt nadat je je rijbewijs hebt gehaald. Daarom durven mensen veilig bij jou in de auto te zitten.

4. Je rijdt lekker door

Dankzij de opzwepende muziek ben jij niet de persoon die 80 rijdt op de snelweg waar je 120 kilometer per uur mag rijden. Wel zo fijn voor de medebestuurders op de weg. De muziek en het zingen helpen je een goede snelheid vast te houden.

5. Je bent ervaren

Waar beginnende rijders zonder muziek rijden omdat ze nog niet zo zeker zijn van hun rijkunsten, rijd jij vanaf dag één al lekker met de muziek aan. Zo kun je zingen tijdens het autorijden en heb je inmiddels al heel wat veilige kilometers op de weg gemaakt.

Sowieso zijn vrouwen beter in autorijden:

Vrouwen zijn officieel beter in autorijden, dus wrijf dat er maar in bij de mannen

Reageer op artikel:
Zing jij altijd in de auto? Dan ben je een super goede bestuurder
Sluiten