Zo ben je na een workout in 10 minuten klaar voor je werkdag

Je kent het wel. Je wilt sporten maar je baan vraagt ook de nodige uurtjes van je. Daarom heb je bedacht voor het werk te gaan sporten. Dan heb je nog heerlijk de avond vrij waarin je je niet schuldig hoeft te voelen dat je de hele dag met je bips op een bureaustoel hebt gezeten. Toch is het lastig om vanuit de sportschool naar je werk te gaan. Je moet je spullen meenemen, opfrissen en omkleden. En het liefst zo snel mogelijk want je hebt nog méér dan genoeg te doen.

Om die reden hebben wij een schemaatje gemaakt waarin je in tien minuten fris en fashionable op je werk kan verschijnen zonder dat er teveel toeters en bellen bij komen kijken.

1. Cooldown

Plens water in je gezicht in je nek en op je polsen. Via deze plekken koel je het snelste af. Daardoor loop je ook niet onnodig met een oververhit gevoel of een rode kop rond. Deze easy trick scheelt al een heleboel. Breng daarna een verkoelende gezichtscrème aan.

2. Spring onder een lauw warme douche

Die temperatuur is namelijk beter voor je dan een warme douche. Het is verleidelijk maar als je nog een hele dag moet werken word je er niet pro-actiever van. Zorg dat je je haar die dag ervoor al hebt gewassen zodat je alleen je lichaam af hoeft te spoelen.

3. Droogshampoo en CC-creme zijn je beste vrienden

Droogshampoo zorgt voor volume en een frisse look gedurende de dag. Niemand zal zien dat je haar een beetje futloos is gaan hangen door dat harde rennen op de loopbaan. CC-creme zorgt ervoor dat de rode kleur in je gezicht weg trekt, en dat heb je vast hard nodig na een flinke workout.

4. Sporty look kán op kantoor

Zorg ervoor dat je bepaalde stukken van je sport outfit kan blijven dragen. En nee dan bedoelen we niet die zweetlegging. Maar bijvoorbeeld je sportieve jasje voor over je sportkleding en die leuke gympen.

5. Snel en verfrissend vervoer

Ga niet in die warme tram of bus zitten maar kies voor je de fiets. Als je een scooter hebt, nog beter. Kan je héérlijk uitwaaien. Alhoewel de fiets natuurlijk sportiever is.

Wist je al dat sporten ook heel goed is voor je brains?

Je wordt er slimmer, creatiever en nog veel meer van waar je instant blij van wordt. Verder lezen? klik op de foto:

Reageer op artikel:
Zo ben je na een workout in 10 minuten klaar voor je werkdag
Sluiten