Yes, met deze 3 tips loopt jouw eyeliner niet uit in de zomer

De zomer is heerlijk. De warme zon, het frisse water, de eindeloze avonden. Maar een ding is toch wel jammer, namelijk dat je eyeliner zo ontzettend veel sneller uitloopt terwijl je nog wel zo je best erop hebt gedaan.

Dat is vanaf nu verleden tijd. Deze drie tips zullen ervoor zorgen dat jouw eyeliner een hele zomerdag zal overleven.

Poeder
Voordat je je eyeliner aanbrengt, poeder je eerst je wimperlijn. Doe dit met een transparante poeder. Zo heeft jouw eyeliner een goede houvast. Breng het poeder aan met je vingers en verdeel het met een zacht tappende beweging. Doe nu je eyeliner op zoals je altijd al doet.

Nog meer poeder..?
Als je tevreden bent met je eyeliner, zorg je er eerst voor dat deze goed droogt. Breng hierna nog een laagje met transparant poeder aan. Haal met een fluffy make-up kwast het overtollige poeder weg, je wilt natuurlijk niet je mooie liner verpesten.

Nóg meer eyeliner??
Gebruik voor de laatste stap een waterproof liner. Je kan een zwarte kleur op je al gezette lijn gebruiken, of een donkerblauwe kleur.

Op deze manier blijft jouw eyeliner de hele dag zitten. Behalve als je natuurlijk een fanatiek stranddagje hebt met veel zwemmen. Dán moet je het misschien overwegen om het bij waterproof mascara te houden. Kom maar op met die zomer!

Reageer op artikel:
Yes, met deze 3 tips loopt jouw eyeliner niet uit in de zomer
Sluiten