Zo breng je je gezichtsmaskers correct aan en haal je alles eruit wat erin zit

Heb je wel eens een maskertje opgedaan en achteraf gedacht: 'waarom zegt iedereen dat dit zo geweldig werkt?'. Je bent er eigenlijk totaal niet van onder de indruk, terwijl hij wel bekend staat als een klein mirakel. v

Grote kans dat je de boze vinger dan onterecht op het maskertje aan het wijzen bent. Het is belangrijk gewoon even weten hoe je een gezichtsmasker juist aanbrengt. Gelukkig ben je straks met deze simpele tip een echte gezichtsmaskerpro (ja, dat bestaat):

Voorbereiding

Je weet natuurlijk als geen ander dat je je gezicht van tevoren grondig (maar zacht) moet reinigen. Daarna mag je meteen door met je gezichtsmasker, aangezien de poriën dan nog open staan (wat alleen maar voordelig is, want zo kan het masker er makkelijker bij). Dan is het tijd voor de grote truc. De meest efficiënte manier om het masker aan te brengen:

De truc

Breng het masker niet ‘zomaar’ op. Daarmee bedoelen we dat je beter niet alles uit het pakje/potje kan halen en maar een beetje over je gezicht smeert. Wat je beter kunt doen is het masker in je huid duwen zoals je ook met je favoriete serum of crème doet. Door dit te doen kunnen de werkzame stoffen uit het masker beter hun werk doen. Zorg eerst dat je het gezichtsmasker warm laat worden in je handen en druk het vervolgens in je huid door je huid als het ware naar boven te duwen. Je geeft je huid hiermee een kleine lift. Breng je masker niet te agressief aan. Ga niet half scrubben, maar duw het in/op je huid. Geduldig laten intrekken en voilà! Weer zo zacht als een perzik.

Reageer op artikel:
Zo breng je je gezichtsmaskers correct aan en haal je alles eruit wat erin zit
Sluiten