Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 14 mrt 2017

Zo cool! Je kunt nu voor een nachtje slapen in de London Eye

Het reuzenrad London Eye is dé eye-catcher van Londen en het is nu mogelijk daar een nachtje in te slapen. En dan niet aan de grond, nee, hoog in de lucht. Op zoek naar een romantische date? Zoek dan niet verder. Hier kan je met jouw date je helemaal in de wolken voelen.

Het is nu mogelijk om te logeren op maar liefst 135 meter hoogte, midden in het centrum van Londen. In een gloednieuw ‘appartement’, genaamd Eye Spy a Home in the Sky, kan je namelijk één nachtje spenderen en genieten van het prachtige uitzicht. Nou ja, er is wel een klein addertje, maar dat hebben we ervoor over.

Een top kamer

Vanaf 30 maart is het mogelijk om een nachtje te boeken in dit ‘hotel’. Je kan dan vanaf half zes in je kamer, wat wel nog wat bekijks trekt, want de attractie is open tot zes uur voor gewone bezoekers. Na zes uur wordt jouw kamer naar de top gebracht en hier kan je dan gaan genieten van een heerlijk diner en champagne.

Naast dat het een kamer is op de top van de London Eye, is het ook een top kamer. Er is een poepie chic bed met luxe beddengoed, een ’boutique chique inrichting’ en tropische accenten. Daarnaast is er prachtige sfeerverlichting, alhoewel dat natuurlijk niet perse nodig is als je onder zo’n sterrenhemel slaapt.

Hoge nood

Maar… Er is geen wc aanwezig. Je denkt er misschien niet direct aan, dat deze ontbreekt, maar het lijkt ons ook best lastig om een wc in een reuzenrad te plaatsen. Gelukkig is dit geen probleem, aangezien er de gehele nacht mensen aanwezig zijn die het rad kunnen laten draaien. Als de nood hoog is – en dat is het, namelijk zo’n 135 meter – dan zetten ze gewoon het rad aan en ben jij binnen no time beneden.

Hier nog een leuk uitstapje in Londen:Er komt een nieuw pretpark à la Disneyland dat nóg sprookjesachteriger wordt

Reageer op artikel:
Zo cool! Je kunt nu voor een nachtje slapen in de London Eye
Sluiten