Hilarisch herkenbaar: zo ervaart een vrouw die héftig ongesteld is haar dag

Wij vrouwen hebben het maar zwaar. Een beetje op de wereld gezet om babies te maken en daarom ook maar gewoon maandelijks ongesteld. Wat een gruwelijke ellende. Zeker voor de dames die écht hard PMS'en. Want die maken me toch een week mee.. Lees hier hoe de week van een ongestelde, PMSende vrouw eruit ziet. Nee, schrik niet, en ja, het is hilarisch:

7:30: Ik heb dus géén zin om op te staan vandaag. Ik haat mijn werk. En het rijden naar mijn werk. Ik snap eigenlijk niet waarom ik mijn beste jaren zit te verdoen met het zitten op één plek, de hele dag lang. Ik haat alles. Wat heeft het voor zin?

7:31: OMG, ben ik depressief? Is dit nou wat ze bedoelen met een klinische depressie? Het doét oprecht overal pijn. Mijn borsten, mijn rug, mijn.. oh wacht, ongesteld.

7:32: Ik dank God op mijn blote kniën dat ik deze staat kan afschuiven op mijn ongesteldheid.

7:45: Awww! Ik HOU van onverwachte puisten. Zéker in het midden van mijn voorhoofd, net laag genoeg zodat geen enkele hoed of muts het normaal zou kunnen verbergen. Nu kan de hele wereld rustig toekijken hoe ik transformeer in een lelijk monster.

8:00: Geen enkele hoeveelheid make-up kan er vandaag voor zorgen dat ik er niet uitzie als een vampier. Of een albinokind. Hoe kan ik er nou zó slecht uitzien? Volgens mij heb ik net 1/4e van mijn blushstick opgebruikt.

8:05: Cool, ik ben te dik voor werkelijk iéder kledingstuk dat ik bezit en ik wil mijn hele kledingkast verbranden. Tot de grond.

8:06: Wat nou als ik gewoon mijn wijdste jurk combineer met mijn wijdste trui..

8:08: Perfect! ‘Bleke, dakloze, acnégevoelige manvrouw’ was précies waar ik voor ging vandaag.

8:15: Het enige wat ik nu wil is een McMuffin. Alsjeblieft? En kun je wat waardigheid bij het zakje gooien? Oh, dat hebben jullie niet bij de McDonald’s? Dat geeft niet zo, ik kan wel zonder.

8:20: OHMIJNGODDITISHETBESTEWATIKOOITHEBGEGETENINMIJNLEVENOOIT.

8:21: Ik haat mezelf voor wat er zojuist is gebeurd.

8:25: Nee, weet je wat? Ik verdiénde dit. En ik eet wel gewoon een salade voor de lunch.

8:45: Waarom heb ik trouwens nog niks van mijn vriendje gehoord vanmorgen? Hij smst me echt nóóit goedemorgen. Hij is niet romantisch. Hij houdt niet van me. Hij vindt me niet eens aardig. OMG, we vallen uit elkaar. We moeten uit elkaar voordat het erger wordt. Ik vind nooit meer iemand anders. Hoe moet ik verder?

8:48: Aw! Daar is hij. OMG, hij is zo schattig en geeft om me en is zó bedachtzaam. Ik hou van hem.

9:30: En ik ben weer woedend, hoe is dit mogelijk?

9:35: Vooruit, ik neem een donut omdat je zo aardig bent geweest om ze mee te brengen. Ik wil natuurlijk niet onbeleefd zijn.

9:36: OHMIJNGODDITISHETBESTEWATIKOOITHEBGEGETENINMIJNLEVENOOIT.

9:37: Nog ééntje kan geen kwaad, toch? Oh, OH, te laat! HAHA.

9:38: Jup, ik haat mezelf weer.

10:01: Eerlijk, ik denk dat ik wel vijf kilo ben aangekomen sinds vanochtend. Ik ga alleen maar sla eten vanmiddag.

10:58: Ik hou zoveel van mijn hond. Wat ga ik doen als ze komt te overlijden?

11:01-11:15: *Oncontroleerbaar jammeren in de toiletten*

11:20: LOLOLOL mijn beste vriendin stuurt me net echt de leukste Snapchat. Waarom was ik net zo aan het huilen? Slaat nergens op. Het leven is mooi.

11.31: Soms heb ik het gevoel alsof iedereen me haat op Instagram.

11:35: Maar boeiend! Ik post lekker wat ik zelf wil. Niet leuk? Dan ontvolg je me maar.

11:36: Grapje, ontvolg me niet. Ik heb jullie nodig om nog een beetje van mezelf te kunnen houden.

12:00 Tijd voor mijn salade.

12:05: JA, NATUURLIJK GA IK MEE LUNCHEN IK HAD GEEN PLANNEN.

12:31: Waarom is eten zo f*cking fantastisch? Ik weet niet of het mijn ongesteldheid is of niet (ja dus), maar ik denk dat dit de beste pizza van mijn hele leven is.

12:45: Ik ben een varken. Een dik varken en niemand zal ooit van me houden.

13:10: Mijn borsten zijn ENORM.

14:45: Ik ben wel toe aan de volgende ruzie met mijn vriend. Hij heeft me niet eens gevraagd hoe het met me gaat vandaag of gevraagd of ik wil afspreken deze week! Eikel.

14:48: NEE, NEE. Het kan met niet schélen of je dacht dat ‘dat toch van zelfsprekend was’. IK HEB ROMANTIEK NODIG. EN BEVESTIGING. BE-VES-TIG-ING.

14:52: Ja, ik ben bloedserieus. Zo serieus als Amanda Bynes mental breakdown. Zo serieus.

14:53-15:15: *Radiostilte om hem even flink te laten zweten*

15:16: Het spijt me. Ik mis je gewoon. Je maakt me zo gelukkig en ik voel me zo down deze week.

15:18: Nee, nee, het is mijn fout. Ugh, ik ben zo gevoelig de laatste tijd. Het spijt me zo schatje, ik voel me zwak en stom.

15:19-15:30: *Oncontroleerbare periode van huilen in de WC’s*

16:15: Ik wil gewoon naar huis, mijn badjas aandoen, een hele fles wijn alleen opdrinken en huilen. Zucht, ik ben zó’n stereotype.

16:16-17:05: Tegelijkertijd ‘Oefeningen Voor Een Strak Lichaam’ en ‘De Lekkerste Pastarecepten’ zoeken op Pinterest.

17:30-18:00: Ik háát het verkeer. Ik haat het zo erg. Dit is verschrikkelijk. Ik ga letterlijk nooit meer thuis komen. Of bij de sportschool. Dit is echt irritant. Weet je? Ik geef gewoon op. Gewoon, hier.

18:01: EN WAAROM HEB IK NOU WEER NIKS VAN MIJN VRIENDJE GEHOORD?

18:02: Ik wil gewoon knuffelen met mijn hond. De sportschool heeft mijn hond niet. Jammer dan voor de sportschool. Ik kan best nóg een dag extra vet zijn.

18:30-22:00: Ik verdién deze wijn. Één glas per dag is toch ook gezond voor je? Dus, vier glazen op een dag moet helemaal fantastisch zijn! Gut, wat als ik nóóit iets ga bereiken in mijn leven. Kijk naar me. Kijk hoe snel ik mezelf zielig vind. Ik laat mijn hormonen gewoon de overmacht nemen. Ik ben niets waard.

Waarom zijn de Gilmore Girls zo geweldig? Ik wil wonen in Stars Hollow. Lorelai en Rory zouden alles goed maken in het leven. Ik hoop dat mijn vriendje me nog leuk vindt. Maar waarom zou hij? Ik ben gestoord.

22:05: Hoi, vriend. Ik weet dat we normaal geen afspraakjes plannen door de weeks, maar omdat het leven verschrikkelijk is en werk een hell is, heb ik het echt nodig dat je me vannacht even stevig vasthoudt. Alsjeblieft?

22:15: YAY VRIENDJE!!

22:20: Sorry, ik ben écht niet in de mood. Ik voel we walgelijk. Stop alsjeblieft met proberen. Het gaat niet gebeuren, oke?

22:50: Hey, ben je nog wakker? Nu heb ik wel zin.

23:00: Slaap lekker wereld. Tot morgen.

11:01: MAN IK HEB HONGER.

Reageer op artikel:
Hilarisch herkenbaar: zo ervaart een vrouw die héftig ongesteld is haar dag
Sluiten