Zo houd je je zomerse gloed de hele winter vast

Langzaam maar zeker accepteren we dat de winter er nu écht is en de zomer nog ver weg ligt voor nu. Maar gelukkig zijn er nog tips om die mooie, zomerse glow de hele winter door vast te houden:

Shape je gezicht in vier simpele stappen

Breng wat foundation aan op je gezicht in ronddraaiende bewegingen met je foundationkwast. Breng als tweede bronzer aan, in de vorm van een nummer drie (van je slapen richting je jukbeenderen en als laatste onder je kaaklijn). Volg met wat highlighter op je jukbeenderen en maak alles af met een beetje blush op je wangen.

Gebruik blush en bronzer

Door blush en bronzer te combineren op je wangen, krijg je een warme kleur op je gezicht die er in de zomer vaak van nature is. Zeker door een bronzer te gebruiken met een kleine shimmer krijg je die mooie zomerse gloed terug.

Water en foundation

Wanneer je je foundation gaat aanbrengen, kun je je foundationkwast een klein beetje vochtig maken. Dit is zeker goed wanneer je foundation een dikke substantie heeft. Door je kwast vochtig te maken, creëer je een natuurlijke en luchtige look.

Zorg dat je fris blijft onderweg

Er zijn twee producten die je altijd bij je kan dragen wanneer je onderweg bent. Dit zijn lipgloss en mascara. Als je moe bent kun je een snelle touch up doen en zie je er weer verfrist uit.

Gebruik overgebleven lipstick als blush

Heb je een fase gehad waarin je helemaal dol was op rode lipstick maar ben je die fase nu ver voorbij? Gooi die halflege hulzen dan nog niet de prullenbak in, want je kunt ze perfect als blush gebruiken. Draai je vinger een beetje rond in de huls en dep de lipstick vervolgens op je wangen. Naast lipstick zijn er ook meer beauty producten met een dubbele functie.

Reageer op artikel:
Zo houd je je zomerse gloed de hele winter vast
Sluiten