Zo kom je van je gele nagels af

Gele nagels krijg je snel wanneer je veel rode en roze nagellakjes opbrengt zonder basecoat. De kleuring trekt dan vervolgens in je nagels en dat laat ze helaas niet zo mooi achter. Wat kun je doen om van die gele nagels af te komen?

Citroenen

Citroen is het natuurlijke bleekmiddel. Laat je nagels vijftien minuten in een citroensapbadje weken, borstel ze zachtjes af met een tandenborstel, was je handen en breng vervolgens moisturizer aan op je nagels. Twee keer per dag en je zult versteld staan van het resultaat.

Waterstofperoxide

Geweldig spul om van je gele nagels af te komen. Zorg wel dat de oplossing niet meer dan 3% peroxide bevat. Drie tot vier theelepels met waterstofperoxide en een half kopje water goed mengen. Twee minuten laten weken, afborstelen en goed afspoelen. Breng daarna weer wat moisturizer aan aangezien dit goedje de nagels erg uitdroogt. Één keer per week is voldoende.

Whitening tandpasta

Niet alleen maakt deze tandpasta je tanden witter, het werkt ook prima tegen je gele nagels. Smeer ze in, laat het tien minuten intrekken, borstel ze af en maak ze schoon. Twee keer per week voor een maand lang geeft het beste resultaat.

Appel cider azijn

Mix een half kopje water met een half kopje appel azijn. Week vervolgens je nagels voor twintig minuten en droog ze daarna af. Dit kun je zo vaak doen als je wilt en zorgt er ook nog eens voor dat je nagels sterker worden. Win win!

Sinaasappelschillen

Hoewel je zou denken dat dit juist voor meer geligheid zorgt, heeft de binnenkant van sinaasappelschillen juist een blekend effect. Je kan gewoon je schone nagels met de schillen insmeren (zo vaak als je wilt) en binnen twee weken heb je resultaat. En je krijgt meteen wat extra vitamientjes binnen. Ideaal dus.

Reageer op artikel:
Zo kom je van je gele nagels af
Sluiten