Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 2 feb 2017

Zo leuk: Je kunt nu wandelen met wollige alpaca’s

Kijk nou wat schattig en wollig. Niet gek dat de alpaca in Zuid-Amerika als huisdier wordt gehouden. Het beestje dat maar negentig centimeter hoog is, steelt iedereens hart. Daarom hebben we iets leuks voor je: een wandeling maken met de lieve wollige alpaca.

Lief, zachtaardig en sensitief

Misschien denk je dat de alpaca net als de lama naar je spuugt, of dat ie gemeen is. Niets is minder waar. Dit wollige dier is lief, zachtaardig en sensitief. Daarom is wandelen met de alpaca enorm rustgevend. En zeg nu zelf: wie wil nu niet met deze aaibare viervoeter op pad?

We kwamen dit evenement tegen op Facebook en we sprongen een gat in de lucht. Wandelen met een alpaca is écht mogelijk. En wel aan de oever van de Schelde, in België. En wij zijn niet de enige die geïnteresseerd zijn. Met ons nog 1400 mensen die een wandeling met dit zoete dier wel zien zitten.

Trommel al je vriendinnen op, want per wandeling kunnen maximaal zestien mensen meedoen. Je gaat niet alleen een uur lang met je nieuwe vriend alpaca wandelen, maar je mag hem ook nog eens uit de hand eten geven. Nog niet overtuigd? Hier een baby alpaca en nog twee wollige snoesjes:

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

De alpaca wandeling is de ultieme ervaring die elke vrouw met een zwak voor wolligheid wil meemaken. Schrijf je snel hier in en je alpaca-droom komt uit.

LEES OOK: Ge-wel-dig: Er is in Nederland een Knuffelboerderij waar je kunt knuffelen en kroelen met dieren

Reageer op artikel:
Zo leuk: Je kunt nu wandelen met wollige alpaca’s
Sluiten