Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 12 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Zó lief: Dit meisje deed iets fantastisch om haar lange afstandsrelatie nog beter te maken

Je WhatsAppt, Skypt, belt, doet aan sexting. Maar soms wil je gewoon niets liever dan dat hij je arm om je heen slaat. Je wilt zijn lichaam tegen de jouwe voelen, zijn warmte tegen je huid, zijn geur. Maar dat kan niet, want hij is aan de andere kant van het land, of als je echt pech hebt, van de wereld. Nee, een lange afstandsrelatie is niet altijd even gemakkelijk. Dat vond ook dit koppel dat daar iets gewéldigs op heeft gevonden.

Toen een meisje haar lover in Canada opzocht met Oud & Nieuw, liet ze stiekem een koffer met enveloppen achter in zijn huis. Voor iedere emotie die hij mogelijk zou kunnen voelen had ze een envelop achtergelaten. Zo was er een envelop die hij mocht openen als hij ziek was, genoeg had van de afstand tussen hem en zijn vriendin, wanneer hij een slechte dag had en voor wanneer hij zich baldadig voelde.

Ze vertelde niet meteen over de koffer. Pas na drie dagen, toen haar vriend zich down voelde na een lange dag, zei ze dat ze iets had verstopt voor hem.

Hij was natuurlijk ontroerd en postte foto’s van de koffer met de enveloppen online. Zo lief! We blijven alleen nog achter met de vraag wát er dan precies in de enveloppen zat…

LEES OOK: Dit zijn de 6 mode-items die iedere vrouw in 2016 móét hebben

Reageer op artikel:
Zó lief: Dit meisje deed iets fantastisch om haar lange afstandsrelatie nog beter te maken
Sluiten